Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poslovni uzlet grada Koprivnice
  • 04.04.2017. 20:00

Ne propustite 4. Poslovni uzlet grada Koprivnice

U suradnji s Gradom Koprivnicom, Poslovni dnevnik već četvrtu godinu nastavlja s besplatnim programima edukacija i potpore za sve male i srednje poduzetnike, vlasnike OPG-ova i obrtnike.

Foto: budabar/bigstockphoto.com
  • 1.125
  • 64
  • 0

U suradnji s Gradom Koprivnicom, Poslovni dnevnik četvrtu godinu zaredom nastavlja s besplatnim programima edukacija i potpore za sve male i srednje poduzetnike, vlasnike OPG-ova i obrtnike.

Riječ je o danu edukativnog karaktera na kojem eminentni hrvatski stručnjaci iz područja ekonomije, financija, marketinga i prodaje kroz radionice, edukacije i panel diskusije nastoje pružiti svim polaznicima dodatna poslovna znanja i alate za rast i razvoj svog poslovanja.

Interaktivna trosatna radionica

Prošle su godine koprivnički poduzetnici mogli saznati koji su aktualni natječaji za sredstva iz EU fondova, na koje ih se načine može iskoristiti, a posebno su oduševljeni bili edukacijama o digitalnom marketingu te novim tehnologijama. Ovog travnja, točnije 25.04.2017. godine Poslovni uzlet grada Koprivnice održat će se u koprivničkoj Gradskoj vijećnici, na adresi Zrinski trg 1.

Na radionicu se možete prijaviti OVDJE.

Program Poslovnog uzleta grada Koprivnice možete pogledati OVDJE.

Svi polaznici ove će godine imati jedinstvenu priliku sudjelovati na interaktivnoj trosatnoj radionici putem koje će dobiti širi uvid i perspektivu u sve aspekte uspješne prodaje. Gost predavač ove radionice bit će gospodin Toni Babić iz Praktikum sustava, agencije za razvoj ljudskog potencijala koja pomaže organizacijama i pojedincima da razviju motivaciju, vještine i obrasce ponašanja potrebne za uspjeh u suvremenom društvu. Tema radionice je Prodaja za 5 - thinking outside the box, a osvrnut će se na karakteristike uspješnog prodavača i na cijeli kontekst procesa prodaje - što ljudi kupuju, kako kupuju, koliko je bitna povratna informacija od kupca i eventualna reklamacija te kako uspješno zaključiti prodaju.

Naučite nešto novo, razmijenite iskustva

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, razmjena iskustava s predavačem i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Stoga je zagarantirano da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine. Mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im upravo manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01/6326-000 i 6326-030 i na e-mail:
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Foto: budabar/bigstockphoto.com


Izvori

poslovni.hr


Tagovi

Poslovni uzlet grada Koprivnice Poslovni Edukacija Radionica Toni Babić Poduzetnici


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.