Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inovacije u hrani
  • 28.04.2020. 19:00

Natjecanje: Više od 200.000 eura za inovacije u poljoprivredno-prehrambenom sektoru

Natjecanje Innovation Prizes namijenjeno je svima koji imaju inovativni proizvod ili uslugu koja bi mogla transformirati ovaj poljoprivredno-prehrambeni sektor. 

Foto: Depositphotos/nejron
  • 535
  • 37
  • 0

Natjecanje Innovation Prizes otvoreno je za start-up tvrtke iz poljoprivredno-prehrambenog sektora iz Južne i Istočne Europe, a namijenjeno je svima koji imaju inovativni proizvod ili uslugu koja bi mogla transformirati ovaj sektor. 

Organizator ovoga natjecanja je EIT Food, vodeća europska inicijativa za inovacije u hrani koja radi na poboljšanju održivog, zdravog i pouzdanog prehrambenog sustava. Njihova je misija transformirati prehrambni sustav našeg kontinenta čineći ga boljim i za ljude i za planetu. Stoga je i pokrenuto ovo natejcanje s ciljem pružanja potpore start-up tvrtkama, u razvoju novih proizvoda i usluga. 

Ove je godine na raspolaganju više od 200.000 eura za poduzetnike i start-up tvrtke iz sljedećih država: Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Grčka, Mađarska, Italija (određene regije), Latvija, Litva, Poljska (određene regije), Rumunjska, Srbija, Slovačka, Slovenija, Portugal, Španjolska (određene regije) i Turska.

Nagrade će biti dodijeljene u 17 regionalnih finalnih natjecanja u kojima će tri najbolje start-up tvrtke osvojiti 1.000, 3.000 i 5.000 eura (u svakom finalnom natjecanju). Uz novčane nagrade, start-up tvrtke koje sudjeluju u Natjecanju će ostvariti pristup investitorima, visokokvalitetnim treninzima i edukacijama, mentorima te stručnjacima.

Natjecanje uključuje veliko finale u kojem će se osobe ili timovi, koji osvoje prvu nagradu u svih 17 država, natjecati za tri glavne nagrade u iznosu od 10.000, 15.000 i 25.000 eura.

Rok za online prijavu je 10. svibnja, a proces ocjenjivanja traje od 11. do 22. svibnja. Regionalno finale održat će se između kolovoza i listopada, a veliko finale u studenom ove godine. 

Detaljne informacije o natjecanju potražite ovdje


Tagovi

Innovation Prizes EIT Food Inovacije u hrani Natjecanje Nagrada


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]