Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hannover
  • 13.11.2019. 12:00
  • Hannover, Njemačka

Najveći svjetski sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme - Agritechnica 2019

Čak 2.819 izlagača, od čega 62% internacionalnih iz 53 različitih zemalja izlaže pred gotovo pola milijuna posjetitelja

Foto: Vedran Stapić
  • 921
  • 163
  • 0

Posjetili smo međunarodni sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme Agritechnica 2019. koji se odvija u Hannoveru od 10. do 16. studenog 2019. 

Impresivan je ovdje broj izlagača, njih 2.819, od čega 62% internacionalnih koji opravdavaju njegov međunarodni prefiks jer dionici su pristigli iz čak 53 različite zemlje.

Najveći takve vrste u svijetu, Agritehnica iz godine u godinu izazove veliki interes javnosti pa ne čudi da je njeno prošlo izdanje 2017. godine posjetilo 458.000 osoba iz 110 država svijeta.

Prva dva dana (tvz. preview days) rezervirana su prvenstveno za medije i poslovnu zajednicu, kada su i cijene ulaznice drastično više. Ako ih nabavljate online, koštat će vas 65 eura, a ukoliko ih kupujete na ulazu sajma, morat ćete izdvojiti 81 EUR-a za svoju dnevnu kartu.

Agritechnica: Na najvećem svjetskom sajmu poljomehanizacije i hrvatski izlagači

Redovnim danima, ove godine od 12. do 16. studenog, cijena dnevne karte kupljena putem interneta iznosi 22 eura dok na sajmu košta 29€.

Svi vodeći brendovi na jednom mjestu 

Organizatori su predvidjeli čitav niz popusta za različite grupe i socijalne statuse, kao i za kupnju višednevnih ulaznica. 

Za preporuku je i njihova besplatna mobilna aplikacija za iOS i Android uređaje, koja uvelike olakšava orijentaciju posjetiteljima i izlagačima.

Sadržaj je iznimno bogat, a dobra prometna povezanost Hannovera olakšava dolazak svima koji se odluče posjetiti ovaj sajam. Uz poslovično dobre njemačke autoceste, tu su i vlakovi, ali i brojni letovi s raznih destinacija čest su izbor poslovnih ljudi.

Suvišno je nabrajati sve ponuđene sadržaje, a možemo samo napomenuti da ih ima više nego dovoljno, za sve one koji su na bilo koji način povezani s agrarom ili proizvodnjom hrane.

Svi vodeći brandovi su tu, izlažu se noviteti, održavaju konferencije i stručni skupovi, a događanja je toliko da velike medijske redakcije imaju stalne urede s nekoliko novinara.

Dok s jednog kraja dođete na drugi - ponestane vam tema za razgovor 

Ako želite obići cijeli sajam, sugeriram minimalno tri dana, jer će sam prolazak kroz sve redove 30-ak hala Agritechnice značiti da ste pješačili više od 30 kilometara, a što zahtijeva i priličnu dozu kondicije.

Fendt 942 Vario s 415 KS osvojio titulu Traktora godine 2020!

Zato ovaj sajam ima čak i interne autobuse i manja vozila za prijevoz putnika kojima udaljenost pojedinih hala predstavlja prepreku.

Jedan naš poduzetnik u šali je to opisao ovako: "Hodamo kolega i ja s jednog kraja sajma na drugi i to Vam je tolika udaljenost da nam tijekom šetnje ponestane tema za razgovor.“

Budući da se održava svake druge godine, njegovo sljedeće izdanje čekamo do 2021., a već je danas poznat i termin njegovog održavanja, od 14. do 20.11.2021.

Kako slike govore više od riječi, prepuštamo Vas njima. Uživajte u kadrovima u galeriji ispod teksta, a koje smo zabilježili na ovogodišnjoj Agritechnici.


Fotoprilog


Tagovi

Agritehnica Hannover Sajam


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]