Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2017
  • 09.03.2017. 07:30

Najuspješniji Viroexpo do sada!

Viroexpo 2017 je bio najbolji do sada, kako po broju posjetitelja kojih je bilo 28 tisuća, tako i po pozitivnim impresijama i izlagača i posjetitelja!

Foto: Kristijan Toplak
  • 1.959
  • 98
  • 0

Čak 95,79% izlagača na ovogodišnjem sajmu Viroexpo 2017 smatra da sajam ima pozitivne refleksije na razvoj gospodarstva, a 95,99% njih će se vratiti i iduće godine kada će se Viroexpo održati od 23. do 25. veljače.

Viroexpo 2017. je bio najbolji do sada, kako po broju posjetitelja kojih je bilo 28 tisuća, tako i po pozitivnim impresijama i izlagača i posjetitelja. Direktor Sajma Viroexpo Igor Andrović može zadovoljno trljati ruke. Projekt iza kojeg stoji već sedam godina doživio je punu satisfakciju krajem veljače. Lokacija u središtu grada se pokazala kao pun pogodak, a "sajam s dušom" otvorio je predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u pratnji ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

Izlagači zadovoljni sajmom!

Ankete koju već 22 godine provodi Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Virovitica, kao jedan od organizatora međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo i ove je godine pokazala kao su izlagači iznimno zadovoljni sajmom.

Rezultate ovogodišnje ankete, koja je provedena među 624 izlagača, predstavili su direktor HGK - ŽK Virovitica i viša stručna suradnica Suzana Kolesarić.

Ono što je izuzetno dobro jest to da 100% izlagača smatra da je Viroexpo dobar oblik prezentacije proizvoda-usluga te podržavaju njegov daljnji razvoj, a 97,99% ističu želju za promocijom kao presudni faktor za nastup na sajmu. 97,79% njih očekuje povećanje plasmana proizvoda, dok je 95,99% izjavilo da će sudjelovati i na narednom 23. Viroexpu.

Nova lokacija pun pogodak

95,79% izlagača smatra da sajam ima pozitivnu refleksiju na razvoj gospodarstva, 88,98% njih je zadovoljno brojem posjetitelja, 86,97% smatra da će im nastup na sajmu pospješiti poslovanje, a 80,16% da je izložbeni prostor primjeren. 78,36% izlagača je sajam ocijenilo ocjenama odličan i vrlo dobar, dok njih 63,33% smatra da je ovo adekvatan sajamski prostor.

Ovogodišnjim sajmom je izuzetno zadovoljan i direktor Igor Andrović koji je, između ostalog, naglasio: "Sajam je ove godine posjetilo 28.000 posjetitelja, što je najveći broj u povijesti sajma. Iako smo bili na novoj lokaciji, glede koje smo u početku bili skeptični, pokazalo se da je ona bila iznimno dobra, a sajam smo približili građanima i centru grada. Ono što me izuzetno veseli jest činjenica da je prodaja na sajmu bila vrlo velika, ali i poslovni dogovori i suradnja.

Jako smo zadovoljni s organizacijom sajama, a o lokaciji sljedećeg sajma ćemo se dogovoriti tijekom sljedećih mjeseci. Također, htio bih napomenuti da nam se već nekoliko zemalja nudi za partnera za 23. Viroexpo, što potvrđuje da sajam raste iz godine u godinu", rekao je Igor Andrović.

Foto: Kristijan Toplak


Tagovi

Viroexpo 2017 Izlagači Posjetitelji Plasman Prodaja Andrović Virovitica Gospodarstvo Razvoj


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Virovitičko-podravska županija

Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, Hrvatska
tel: +385 (0) 33 638 140, e-mail: ured.zupana@vpz.hr web: http://www.vpz.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]