Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lovstvo
  • 18.11.2013. 08:10

Nagrade i priznanja zaslužnima

Priznanja je uručio dopredsjednik Hrvatskoga lovačkog saveza (HLS) i predsjednik vukovarsko-srijemskog lovačkog saveza Mirko Bošnjak.

  • 373
  • 21
  • 0

Lovački savez Vukovarsko-srijemske županije (LS VSŽ) upriličio je dodjelu lovačkih priznanja, posmrtnih priznanja, odličja i plaketa zaslužnim članovima te jubilarne plakete lovačkim udrugama. Dodjela priznanja održana je u Spomen domu - lovačkom domu Lovačkog društva „Zrinski“ Vukovar.

Posthumno priznanje vukovarsko-srijemskog lovačkog saveza koje se dodjeljuje zaslužnim lovcima koji su preminuli, a ostavili su dubok trag na unapređenju i promicanju lovstva Vukovarsko-srijemske županije dodijeljeno je dugogodišnjem članu LD „Sloga“ Vinkovci Tiboru Kvaki. Priznanja LS ŽVS uručena su Lovačkoj udruzi (LU) „Jastreb“ Babina Greda, Dominiku Osrečkom članu LD „Jelen“ Rokovci-Andrijaševci, Josipu Deaku, Šandoru Kišu i Josipu Zamečniku, članovima LD „Šljuka“ Korođ, Zlatku Jakobovcu i Marini Jakobovac iz LU „Ris“ Gunja, Ivici Petričeku iz Gunje, Željku Majhenu iz LD „Sokol“ Nuštar, Ivici Pastoru iz Nuštra, Željku Stjepanoviću iz LU „Sokol“ Soljani i Danijelu Rehaku iz LU „Zrinski“ Vukovar.

Priznanja je uručio dopredsjednik Hrvatskoga lovačkog saveza (HLS) i predsjednik vukovarsko-srijemskog lovačkog saveza Mirko Bošnjak. Lovačka odličja HLS-a zaslužnim pojedincima za uspjehe postignute na unapređenju lovstva Hrvatske kao i plakete, uručio je župan vukovarsko-srijemski Božo Galić. Lovačko odličje II. reda HLS-a dobili su Josip Vincetić iz LU „Gaj“ Županja i Stjepan Božić iz LD „Jelen“ Rokovci-Andrijaševci. Lovačko odličje I. reda HLS-a dobio je Antun Džinić, lovoovlaštenik u državnom lovištu „Banov dol“. Dobitnik srebrne plakete je LD „Jastreb“ Đeletovci za 40 godina rada i djelovanja na promicanju i razvoju lovstva naše županije.

Zlatnu plaketu dobili su LD „Jelen“ Rokovci - Andrijaševci za 80 godina rada i djelovanja na promicanju i razvoju lovstva naše županije, LU „Srndać“ Retkovci za 90 godina rada i djelovanja na promicanju i razvoju lovstva naše županije, LU „Jelen“ Rajevo Selo za 90 godina rada i djelovanja na promicanju i razvoju lovstva naše županije i Josip Lešić za osobit doprinos na unapređenju lovstva Hrvatske. Lovački savez Vukovarsko-srijemske županije broji 63 udruge, oko 2200 članova i 54 lovišta uz veliku zainteresiranost mladih. Svojim radom vukovarsko-srijemski lovci se osim na ovom području ističu i na razini države.


Tagovi

Lovački savez Priznanja Nagrade Vukovarsko-srijemska županija Lovački dom Odličja Zlatne plakete Lovstvo Udruge


Autor

Alen Kuns

Više [+]

Diplomirani novinar sa više od dvadeset godina staža na temama vezanim uz poljoprivredu, selo i ruralni razvoj. Dugogodišnji suradnik glasila Hrvatske gospodarske komore (HGK) Hrvatsko gospodarstvo, Gospodarskog lista te niz novina poput Glasa Slavonije i Vjesnika.