Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroTerra Istra
  • 09.04.2022. 09:00
  • Istarska, Pazin

Na AgroTerra Istri i izložba najstarijih traktora - što vas sve očekuje?

Kako su najavili organizatori, u sklopu sajma bit će održana i izložba najstarijih traktora koju donosi Traktor Story iz Baredina. Osim toga, na dolaze i vodeće tvrtke iz brojnih područja poljoprivrede.

Foto: AgroTerra Istra
  • 246
  • 45
  • 0

Sve je bliže dan kada će svoja vrata otvoriti prvi međunarodni sajam poljoprivrede i pčelarstva u Istri - AgroTerra Istra. Podsjećamo, u Pazinu od 22. do 24. travnja sve što se povezuje na temu poljoprivredne proizvodnje okupit će se u prostoru Školsko gradske sportske dvorane te na površinama oko samog objekta.

Kako su najavili organizatori, u sklopu njega bit će održana i izložba najstarijih traktora koju donosi Traktor Story iz Baredina. Osim toga, na sajam dolaze i vodeće tvrtke iz brojnih područja poljoprivrede. Tako će na vanjskom prostoru, gdje će uglavnom biti predstavljena mehanizacija, biti proizvođači i zastupnici brendova kao što su: John Deere, Massey Ferguson, Ferrari.

"Da, u Pazin dolazi svjetski broj jedan proizvođač poljoprivredne opreme John Deere i to zahvaljujući zastupniku za hrvatsko tržište, Novocommerce International, te će ovom prigodom ujedno predstaviti i partnera iz Istre, tvrtku Etradex", kazao je Marko Londero, direktor prvog poljoprivrednog sajma u Istri. Kako je dodao, John Deere nudi najbolji servis ipodršku za rezervne dijelove, maksimalnu pouzdanost i najbolju vrijednost prilikom preprodaje dok je Etradex najpouzdaniji partner na našem području za gorivo i to već 32 godine.

U sklopu sajma održat će se i tradicionalni Dani meda u malo drugačijem izdanju, pa će u ponudi biti i oprema za pčelare i proizvodnju meda.

"Radno vrijeme sajma je u petak od 12 do 18 sati, u subotu od 10 do 18 sati i nedjelju od 10 do 17 sati. Ulaz je za posjetitelje besplatan", napominju organizatori.

Odaziv izlagača iznad očekivanja

Kako kažu, u tijeku su završne pripreme za sajam, a oni obavlja zadnje poslove da svim izlagačima udovolje potrebe koje iziskuju predstavljanje poljoprivredne tehnike, alata, proizvoda za sadnju te mnogo drugih proizvoda koji su upravo plod naše jake regionalne poljoprivrede.

 "Vjerujemo da u poljoprivredi možemo bolje te je upravo ovaj sajam ono nešto što našoj poljoprivredi treba. U Pazinu ćemo kreirati mjesto okupljanja stručnjaka, poljoprivrednika, proizvođača, bit će tu pravo vrijeme za postavljanje pitanja, razmatranje stručnih rješenja te predstavljanje najboljeg od istarske i hrvatske poljoprivrede", naglasio je Londero.

Na pitanje da li je zadovoljan kako teče organizacija sajma, spomenuo je da je odaziv izlagača iznad očekivanja ali da će nastojati već od prvog izdanja manifestacije održati koncept usko uz poljoprivredu i sve one usluge te proizvode koji su povezani uz ovu gospodarsku granu.

Organizator naglašava da mjesta za izlaganje ima još jako malo, te da se proizvođači, OPG-ovi i razni obrti prijave čim prije. Uvjete i mogućnosti izlaganja možete potražiti na njihovim službenim mrežnim stranicama


Tagovi

AgroTerra Istra Poljoprivredni sajam Izložba traktora Najstariji traktori Pazin


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.