Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SUMP
  • 15.10.2018. 09:00

"Mladi privrednik u poljoprivredi" - konferencija u Novom Sadu

Ovaj događaj promovisaće mlade poljoprivrednike i izazove sa kojima se oni susreću, odnos državnih institucija prema mladim poljoprivrednicima u Srbiji i EU i IPARD program.

Foto: Pixaby / rawpixel
  • 224
  • 10
  • 0

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika (SUMP) organizovaće drugu konferenciju pod nazivom "Mladi privrednik u poljoprivredi" u Novom Sadu.  Ovaj događaj promovisaće mlade poljoprivrednike i izazove sa kojima se oni susreću, odnos državnih institucija prema mladim poljoprivrednicima u Srbiji i EU i IPARD program.

Konferencija će se održati 19. oktobra 2018. godine u periodu od 17 do 18 sati u sali Studija M, u Novom Sadu (Ignjata Pavlasa br.3)

U prilogu potražite agendu i pozivno pismo za izlagače na Sajmu mladih poljoprivrednika.

Na konferenciji će učestvovati članovi SUMP-a, poljoprivrednici iz cele Srbije, potpredsednik Pokajinske vlade i sekretar Sekretarijata za privredu i turizam Ivan Đoković, pomoćnik sekretara Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Mladen Petković kao i predstavnik Delegacije Evropske unije u našoj zemlji. Ispred Gradskog veća predstavnik za privredu grada Novog Sada, učesnicima će se obratiti Milorad Radojević.

Nakon konferecnije biće organizovan obilazak Sajma mladih poljoprivrednika koji će se održati 19. i 20. oktobra na Ribljoj pijaci u Novom Sadu, zajedno sa Noćnim bazarom.


Dokumenti


Tagovi

SUMP Konferencija 2018 Sajam mladih poljoprivrednika Novi Sad


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

SUMP

Gagarinova 16A, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 64 5693 777, e-mail: info@sump.rs web: http://sump.rs/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D