Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni West Tečaj o vinu
  • 02.09.2013.

Međunarodni West Tečaj o vinu

Međunarodni West tečaj za proizvođače vina i sve ostale koji se bave vinom

Foto: RGBStock.com
  • 284
  • 25
  • 0

U Zagrebu u „Forum Zagreb“, Radnička cesta 50, 07. rujna započinje Međunarodni West tečaj za edukaciju ugostitelja, distributera vina, maloprodaje vina, veleprodajne lance, proizvođače vina, vinske kritičare, vinske entuzijaste, blogere i novinare, kao i sve one koji tek ulaze u svijet vina.

Program se sastoji od tri temeljna stupnja. Kao “Oksford“ u vinarstvu, institucija djeluje u 55 zemalja svijeta. Organizator je najprestižnija svjetska institucija za edukaciju o vinu i žestokim pićima. Samo u 2012. godini, preko 40 000 ljudi širom svijeta je educirano u profesionalce u vinskoj industriji, a sada se organizira i u Hrvatskoj.

Sve dodatne informacije možete dobitii na telefon 01/3816202 ili na mobitel 099/7025949.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

Vinska industrija West tečaj Edukacija Vinarstvo Vino


Autor

Tomislav Drezga

Više [+]

Dugogodišnji suradnik brojnih časopisa kao što su: Nova Zemlja, Zadrugar, glasilo Zadružnog Saveza Dalmacije, Glas slavonije - Agro Glas, Gospodarski list, Nova zadruga. Novinarstvom se bavi od 1989. godine.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]