Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tešanj 2018
  • 02.04.2018. 12:00

Međunarodni sajam u Tešnju na 12.000 četvornih metara

Uz sajam će se održati i popratni program, odnosno panel diskusija, tematska predavanja, prezentacije i B2B sastanci.

Foto: YouTube/Biznis Centar
  • 275
  • 16
  • 0

Međunarodni, 14. Sajam privrede Tešanj 2018 održat će se od 10. do 13. svibnja na lokalitetu Kraševo DC - Carina u susjednoj BiH. Prostor je to koji obuhvaća više od 12.000 m2, odnosno 4.500 m2 zatvorenog izložbenog prostora i preko 8.000 m2 otvorenog izložbenog prostora.

Kao i proteklih godina, na Sajmu privrede u Tešnju, u susjednoj BiH organizatori očekuju sudjelovanje privrednika iz Bosne i Hercegovine i inozemstva, predstavnike gospodarskih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava.

Uz sajam će se održati i popratni program, odnosno panel diskusija, tematska predavanja, prezentacije, B2B sastanci, koji će doprinijeti poslovnom povezivanju, te razmjeni iskustava, informacija i dobrih praksi. 

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel: 387 (0)32/655-760, i e-mail adresu: udruzenje@biznistesanj.ba, dodatne informacije i prijavni obrasci uskoro će biti dostupni na web stranici www.biznistesanj.ba.


Tagovi

Tešanj 2018 Sajam privrede Biznis Tešanj Sajam


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.