Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 14.10.2013. 15:15

Međunarodni jesenski sajmovi ispunili očekivanja

Na održanim Jesenskim sajmovima u Novom Sadu nastupilo je više od 300 izlagača, a sajam je posjetilo preko 17 000 posjetitelja

  • 278
  • 26
  • 0

Pod okriljem Međunarodnih jesenskih sajmova održani su 46. Međunarodna sajam lova, ribolova i sporta, 3. Međunarodna sajam šumarstva, 22. međunarodni sajam "Eko svijet", 20. Međunarodna sajam hortikulture, 46. međunarodni sajam turizma i 4. Međunarodna sajam konjarstva i sersana. Na sajmovima nastupilo više od 300 izlagača i sudionika iz 10 zemalja - Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Makedonije, Indije, Rumunjske, Mađarske, Crne Gore.

U Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma i na štandovima izlagača održano je više od 50 stručnih i poslovnih skupova. Ljubitelji sporta imali su priliku da u okviru Festivala sporta "Jim fest" proprate promocije različitih sportova u Hali 4 , na kojima je sudjelovalo oko 1.000 mladih sportaša , kao i da nazoče stručnim predavanjima sa područja sporta.

Izlagači su zadovoljni efektima, kao i kontaktima koji su ostvareni tijekom pet sajamskih dana, a na blagajnama je prodano 17.578 karata, što je na prošlogodišnjem nivou, iako su sajmovi prošle godine trajali jedan dan duže. U subotu, 5. listopada na Obiteljski dan prodano je za 10 posto više ulaznica nego prošle godine, kada nije bilo Obiteljskog dana. Izuzetne poslovne učinke ostvarili su izlagači na Sajmu lova, ribolova i sporta, gdje je zabilježeno veliko zanimanje za lovačku i ribolovni opremu i pribor. Sajam turizma obilježili su poslovni skupovi u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, koji su okupili veliki broj turističkih radnika iz Srbije i regije. Sajmove šumarstva, ekologije i hortikulture obilježili su atraktivni programi za posjetitelje, kao i stručni segment održan u Ekološkoj učionici, dok su na Sajmu konjarstva i sersana održana tri međunarodna konjička natjecanja, kao i aukcija konja po rasama, na kojoj je prodano 13 plemenitih grla vrijednosti oko 20 milijuna dinara.

Sajam "Lorist" je obilježila atraktivna izložba lovačkih trofeja u organizaciji Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu , kao i nastup Lovačkog saveza Vojvodine koji je okupio veliki broj lovaca kulinara na natjecanju u kuhanju lovačkog paprikaša.

I na ovogodišnjem "Lorist" kupce su pronašli najskuplji primjerci lovačkog oružja, poput karabina "sauer" prodanog za 876 tisuća dinara i ribolovnih štapova koji su koštali 50 i više tisuća dinara. Uz to, odlično su se prodavali i najjeftiniji pribor i oprema.

Međunarodni sajam turizma obilježio je Godišnji skup turističke industrije Srbije, tradicionalni "Work shop" turističkih agencija koji je okupio 92 tvrtke iz deset država, 40 turoperatora i turističkih novinara iz cijele regije te veliki broj kongresnih aktivnosti posvećenih temama iz oblasti turizma.

Međunarodna jesenski sajmovi organizirani su uz potporu Grada Novog Sada, Vlade AP Vojvodine, JP " Vojvodinašume ", Lovačkog saveza Vojvodine, Turističke organizacije Vojvodine i Turističke organizacije Novog Sada.


Fotoprilog


Tagovi

Međunarodni sajam Novi Sad Lorist Izlagači Ulaznice


Partner