Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bursa Agriculture 2016
  • 22.09.2016. 10:00

Međunarodni sajam stočarstva u Bursi

Od 12. do 16. oktobra 2016. godine posjetite 9. međunarodni sajam stočarstva i opreme za stočarstvo te 14. međunarodni sajam poljoprivrede u Bursi, u Turskoj.

Foto: tuyap.com.tr
  • 135
  • 4
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Adonis Group i Tuyap fairs, poziva sve zainteresovane kompanije da u periodu od 12. do 16. oktobra 2016. godine posjete 9. međunarodni sajam stočarstva i opreme za stočarstvo - Bursa stockbreeding and equipment fair i 14. međunarodni sajam poljoprivrede - Bursa agriculture 2016.

Sajam će omogućiti razmjenu iskustva i novih pristupa u oblasti poljoprivrede i stočarstva. Posjetioci sajma će moći da vide opremu za stočarstvo, poljoprivrednu mehanizaciju, hortikulturu, sadnice i sjemena, staklenike, proizvodnju vina, mlijeko i mliječne proizvode itd.

Organizator pokriva troškove smještaja sa doručkom za dvije noći (hotel sa 4 ili 5 zvijezdica), ulazak na sajam, transfer od hotela do sajma, transfer od aerodroma u Istanbulu do hotela u Bursi. Posjetilac ima obavezu da plati svoje putne troškove.

Sajam mogu da posjete samo dva predstavnika jedne kompanije.

Prijave slati najkasnije do 26. septembra na adonis@adonis.com.mk ili stanislava.sorajic@komorabih.ba ili putem faxa na broj 033 214 292.

Foto: tuyap.com.tr


Tagovi

Bursa Međunarodni sajam Stočni sajam Sajam poljoprivrede Turska


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.