Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Expo Russia - Serbia
  • 14.12.2016. 10:00

Međunarodna izložba Expo Russia - Serbia 2017.

4. međunarodna izložba "Expo - Russia Serbia 2017", te u sklopu iste i četvrti "Beogradski poslovni forum", održat će se od 15. do 17. marta 2017. godine u Beogradu, Republika Srbija.

Foto: Facebook/Expo Russia Serbia
  • 473
  • 22
  • 0

Četvrta međunarodna izložba "Expo - Russia Serbia 2017", te u sklopu iste i četvrti "Beogradski poslovni forum", održat će se od 15. do 17. marta 2017. godine u Beogradu, Republika Srbija, obavještava Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine.

Manifestaciju organizuje ruska kompanija "Zarubezh - Expo", uz podršku sektorskih ministarstava, privrednih komora i ambasada Rusije i Srbije, te Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji. Manifestacija se organizuje s ciljem daljeg širenja ekonomskih odnosa između Rusije i Srbije u kontekstu Sporazuma o slobodnoj trgovini između dvije zemlje i promocije razvoja trgovinskih odnosa sa drugim balkanskim državama.

Tematske celine su: energetika i tehnologije za uštedu energije, mašinogradnja, metalurgija, rudarstvo, avijacija, željeznički saobraćaj, poljoprivreda, industrija nafte i gasa, visokotehnološke i inovativne grane, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, obrazovanje, te uslužne djelatnosti (turizam, avutoprevoz, transport i logistika). Takođe će biti održana izložba robe široke potrošnje.

Foto: Facebook/Expo Russia Serbia


Tagovi

Međunarodna izložba Beograd Expo Russia Serbia


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.