Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 29.08.2013.

Lemken na sajmu u Gudovcu

Vrhunska kvaliteta Lemken priključaka na 21. jesenskom sajmu u Bjelovaru

  • 818
  • 38
  • 0

Lemken izlaže svoj prodajni program na 21. jesenskom sajmu u Gudovcu od 06. do 08. rujna pa ovim putem poziva sve posjetitelje sajma da dođu do njihovog štanda i uvjere se u kvalitetu poljoprivrednih strojeva.

Posebna pozornost na izložbenom prostoru bit će posvećena novom nošenom plugu Juwel kojeg odlikuje velika izdržljivost prilikom radova u polju. Nova generacija Lemken plugova karakterizirana je iznimnom kakvoćom, sigurnim radom, lakoćom upravljanja i ekonomičnošću. Juwel plugovi dolaze serijski opremljeni sa DuraMaxx plužnim tijelima od čelika, koja imaju 50% duži vijek trajanja od uobičajenih plužnih tijela. Ovo predstavlja Lemkenovu kvalitetu koja nadahnjuje.

Plug Lemken Juwel 8

Na Lemkenovom štadnu dočekat će Vas educirani djelatnici koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja te Vam pomoći pri odabiru poljoprivredne opreme potrebite veličini i zahtjevima Vašeg gospodarstva.

Svi zaniteresirani pozvani su da se upoznaju sa novitetima u obradi tla te novim tehnologijama dostupnim poljoprivrednim proizvođačima.

Lemken svoju kvalitetu gradi slušajući potrebe poljoprivrednika i radeći strojeve koje zadovoljavaju i najzahtijevnije uvjete rada.

Jesenski sajam u Gudovcu je poznat međunarodni, prvenstveno stočarski, ali i gospodarski i obrtnički sajam na kojemu su zastupljena posljednja dostignuća u tim segmentima. Jedinstvena je to manifestacija s velikom ponudom poljoprivredne mehanizacije na jednome mjestu, a već tradicionalno će se održati Državna stočarska izložba na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Slavko Kralj - koordinator prodaje
Tel: + 386 41 682 314
S.Kralj@lemken.com
www.lemken.com


Tagovi

Lemken Gudovac Sajam Izdržljivost Poljoprivredna mehanizacija


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo