Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 26.08.2013.

Lemken na sajmu u Gornjoj Radgoni

Lemken - stručnjak za profesionalno bavljenje poljoprivredom

  • 641
  • 59
  • 0

Na sajmu Agra u Gornjoj Radgoni, tvrtka Lemken izlaže svoj prodajni program od 24. do 29. kolovoza. Pozivaju sve posjetitelje sajma da dođu do njihovog štanda i uvjere se u kvalitetu poljoprivrednih strojeva.

Posebnu pozornost na izložbenom prostoru posvetili su novom nošenom plugu Juwel kojeg odlikuje velika izdržljivost prilikom radova u polju. Novu generaciju Lemken plugova karakterizira iznimna kakvoća, siguran rad, lakoća upravljanja i ekonomičnost. Juwel plugovi dolaze serijski opremljeni sa DuraMaxx plužnim tijelima od čelika, koja imaju 50% duži vijek trajanja od uobičajenih plužnih tijela. Ovo predstavlja Lemkenovu kvalitetu koja nadahnjuje.

Plug Lemken Juwel 8

Na Lemkenovom štadnu dočekat će Vas educirani djelatnici koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja te Vam pomoći pri odabiru poljoprivredne opreme potrebite veličini i zahtjevima Vašeg gospodarstva.

Svi zaniteresirani pozvani su da se upoznaju sa novitetima u obradi tla te novim tehnologijama dostupnim poljoprivrednim proizvođačima.

Lemken svoju kvalitetu gradi slušajući potrebe poljoprivrednika i radeći strojeve koje zadovoljavaju i najzahtijevnije uvjete rada.

51. međunarodni poljoprivredno - prehrambeni sajam Agra u Gornjoj Radgoni u Sloveniji ove godine okuplja 1730 izlagača iz 29 zemalja svijeta. Ovogodišnji je sajam posvećen međunarodnoj godini zaštite voda. Tijekom trajanja sajma biti će organizirane radionice, okrugli stolovi i stručna predavanja. Sajam će biti otvoren do četvrtka, 29. kolovoza 2013.

Slavko Kralj - koordinator prodaje
Tel: + 386 41 682 314
S.Kralj@lemken.com
www.lemken.com


Tagovi

Lemken Sajam Poljoprivredni strojevi Plug Kvaliteta Izdržljivost


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]