Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska gospodarska komora
  • 21.11.2017. 12:00

Kupujmo hrvatsko: Hrvatski proizvod za hrvatski turizam

U sklopu specijaliziranog projekta Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam u organizaciji HGK, održat će se i okrugli stol "Domaći proizvod – ključ prepoznatljivosti hrvatskoga turizma".

Foto: Facebook/Kupujmo hrvatsko
  • 373
  • 25
  • 0

Specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvod za hrvatski turizam u organizaciji Hrvatske gospodarske komore održat će se 22. i 23. studenoga u Plaza Event Centru (bivši Hypo Centar) u Zagrebu.

Kako navode iz HGK, svečanost će otvoriti predsjednik HGK Luka Burilović, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, ministar turizma Gari Cappelli, ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić i savjetnik Predsjednice RH za gospodarstvo Marko Jurčić.

Nakon otvorenja slijedi Okrugli stol "Domaći proizvod - ključ prepoznatljivosti hrvatskoga turizma", na kojemu će se nastojati identificirati prepreke i pronaći rješenja za bolju suradnju domaćih proizvođača i pružatelja usluga u turizmu.

Kulinarski show Majstor kuhar tima i poznatog chefa Davida Skoke predstavit će spajanje zelene i plave Hrvatske kroz tradicionalna morska i kopnena jela, a prisutni će moći degustirati delicije koje će biti pripremljene. Proizvođači će svoje proizvode prodavati po promotivnim cijenama.

Program pronađite u dokumentu ispod teksta.

Foto: Facebook/Kupujmo hrvatsko


Dokumenti


Tagovi

HGK Kupujmo hrvatsko Domaći proizvod Projekt Okrugli stol


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić