Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Techagro 2014
  • 03.04.2014. 10:42

Klaster poljomehanizacije u Brnu

Klaster poljomehanizacije uspostavio je izravni kontakti s članicama češkog Udruženja proizvođača poljomehanizacije sa tendencijom veće suradnje

  • 287
  • 29
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivredne mehanizacije Techagro 2014 održao se od 30. ožujka do 3. travnja 2014. u Brnu (Češka). Među mnogobrojnim posjetiteljima sajma bio je i Klaster poljomehanizacije. Na sajmu se se mogli vidjeti najnoviji trednovi iz svijeta poljoprivredne mehanizacije. U istom vremenskom terminu održavali su se Animal Vetex 2014, veterinarski sajam, kao i Silva Regina 2014, sajam šumarstva, lova i ribolova. Sajam se prostirao na 70.000 m2.

Ranije dogovoreni matchmaking s češkim Udruženjem proizvođača poljoprivredne mehanizacije obavljen je na izlagačkim prostorima pojedinih članica. Uspostavljeni su izravni kontakti s članicama češkog Udruženja proizvođača poljomehanizacije i zaključak je da postoji potencijal za veću suradnju između čeških i hrvatskih proizvođača poljoprivredne mehanizacije.

Iz češkog Udruženja proizvođača poljoprivredne mehanizacije ukupno je izlagalo 42 članice na sajmu Techagro. Klaster menadžer posjetio je gotovo polovicu izlagača češkog Udruženja proizvođača poljomehanizacije s kojima su obavljeni razgovori. Tom prigodom predstavljen je Klaster poljomehanizacije i razgovaralo se o mogućoj poslovnoj suradnji kroz trgovačke odnose i proizvodnu kooperaciju, a o čemu će više biti govora u budućim kontaktima kada se budu detaljnije istražile sve mogućnosti suradnje.


Tagovi

Poljoprivredna mehanizacija Klaster Brno Udruženje Techagro 2014 Suradnja Animal Vetex Silva Regina


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)