Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 18.11.2016. 12:00

Klaster po treći put na EIMA sajmu!

Klaster poljomehanizacije je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom po treći put izlagao na EIMA sajmu poljoprivredne mehanizacije u Bologni!

  • 1.005
  • 48
  • 0

Sajam EIMA je bienalni sajam i održava se svake druge godine i godišnje se izmjenjuje s najvećim sajmom poljoprivredne mehanizacije Agritechnica u Hannoveru. EIMA je po veličini drugi sajam poljoprivredne mehanizacije u Europi, a statistički podaci govore da je na prethodno održanom sajmu EIMA sudjelovalo 1809 izlagača iz 45 zemalja, a sajam je obišlo više od 235.614 posjetitelja iz 130 zemalja, a ove godine taj broj je zasigurno premašen i sajam iz godine u godinu raste.

Klaster poljomehanizacije je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom po treći put izlagao na ovom značajnom sajmu na površini od 150 m², a izlagale su slijedeće članice: Hittner iz Bjelovara, proizvođača poljoprivrednih i šumskih traktora (skiddera), Labinprogres-TPS iz Labina, proizvođač traktora i motokultivatora, Hidraulika - Kutina, proizvođač hidrauličnih dijelova, Megametal iz Nedelišća, proizvođač traktorskih freza i rasipača mineralnih gnojiva i POD iz Dežanovca, proizvođač opruga za poljoprivredne strojeve.

Sajam nezamjenjiv način promocije!

Ostale članice Klastera poljomehanizacije bile su zastupljene putem promidžbenog filma Klastera poljomehanizacije, kao i putem tiskanih promidžbenih materijala i kataloga. Pored mnogobrojnih posjetitelja i poslovnih partnera izložbeni prostor Klastera poljomehanizacije posjetila je i generalna konzulica RH u Milanu gospođa Iva Pavić i konzulica prvog reda RH u Milanu gospođa Emina El Majzoub.

Još jednom se je potvrdilo pravilo i činjenica da je EIMA vrlo važan sajam poljoprivredne mehanizacije u EU, ali i za zemlje sjeverne Afrike, kao mjesto na kojem je moguće istovremeno susresti se s kupcima i dobavljačima, izvoznicima i uvoznicima poljoprivredne mehanizacije te unatoč svim novim tehnološkim mogućnostima i kanalima distribucije, poput interneta i online prodaje, ovako specijalizirani sajmovi su ostali i postali nezamjenjiv način marketinških aktivnosti i promocije proizvoda.


Tagovi

Klaster poljopmehanizacije EIMA Sajam Promocija Prezentacija Bologna


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]