Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Etradex
  • 12.04.2022. 09:00
  • Istarska, Pazin

Kako uštedjeti na gorivu? Saznajte na sajmu AgroTerra u Istri

Na jednom mjestu saznajte sve što vas zanima o spremnicima za plavi dizel ili eurodizel, doznajte kako ispravno skladištiti gorivo i olakšajte si cijeli proces njegove nabave, pozivaju iz tvrtke Etradex.

Foto: Martina Popić
  • 1.276
  • 138
  • 0

Bliži se AgroTerra Istra - prvi poljoprivredni sajam u Istri na kojem će od petka 22. do nedjelje 24. travnja u školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu između ostalih izlagača svoje proizvode i usluge predstaviti i tvrtka Etradex. 

Naime, vanjski dio sajamskog prostora rezerviran je za mehanizaciju i vrtne centre, a u unutarnjem djelu predstavit će se mnogobrojni proizvođači domaćih proizvoda.

"Na jednom mjestu saznajte sve što vas zanima o spremnicima za plavi dizel ili eurodizel, pogledajte spremnike uživo, doznajte kako ispravno skladištiti gorivo i olakšajte si cijeli proces njegove nabave tako da dogovorite dostavu u vlastiti spremnik", poručili su iz tvrtke Etradex.

Kako dodaju, time štedite svoje vrijeme, ali i novac jer možete naručivati veće količine kad je cijena povoljnija i trošiti ga kad je cijena veća.

Uštede s vlastitim spremnikom

Već duže vrijeme cijene svih derivata su visoke, a prema dugoročnim prognozama zadržat će se na toj razini do kraja godine. Ipak, od tjedna do tjedna događaju se velike oscilacije pa se može uštedjeti čak do 2 kune po litri ako imate vlastiti spremnik u kojem možete skladištiti gorivo.

"U slučaju spremnika od 3.000 litara uštedjeli biste čak 6.000 kuna. On daje slobodu vlasniku da si lakše organizira posao i dodatnu priliku za uštedu", napominju iz Etradex-a.

Visoke cijene derivata vjerojatno će se zadržati do kraja godine

Ova tvrtka će na sajmu predstaviti nekoliko tipova spremnika od 900 do 5.000 litara i uvjete koje trebate ispuniti kako biste spremnik dobili u besplatan najam. A osim spremnika, na sajmu će predstaviti, u suradnji s Novocommercom, nekoliko John Deere traktora te Kuhn i Bednar proizvode.

Izlagači, ostalo je još malo mjesta 

Također, mnogobrojni OPG-ovi, vinari, maslinari, pčelari i drugi dolaze na sajam predstaviti svoje proizvode, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Za izlagače ima još malo mjesta na sajmu i ovo je izvrsna prilika da poljoprivrednici iz svih dijelova Hrvatske prvi put izlože svoje proizvode istarskoj publici.

Na AgroTerra Istri i izložba najstarijih traktora - što vas sve očekuje?

Detalje pogledajte na stranicama organizatora sajma, a ondje možete saznati sve podatke važne za sudjelovanje i tvrtke koje su se do sada najavile za sudjelovanje na sajmu.

Za više informacija vezanih uz izlaganje na sajmu pišite na info@agroterra.com ili na broj 099/4156668.

Pozivamo vas da ga posjetite, a osim mnoštva izlagača i proizvođača ondje se kriju i mnoga iznenađenja, uključujući i izložbu najstarijih traktora.


Tagovi

AgroTerra Istra Etradex Spremnici za gorivo Uštede Sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]