Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mladi u poljoprivredi
  • 09.01.2023. 10:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Kako spojiti nespojivo - obiteljska gospodarstva i velika poduzeća?

Udruga AIESEC Hrvatska, ogranak najveće studentske organizacije koja djeluje u 124 države, organizira konferenciju u Zagrebu 14. siječnja - prijavite se!

Foto: Depositphotos/kasto
  • 1.421
  • 71
  • 0

Kako mladim ljudima približiti poduzetništvo u poljoprivredi te kako do sinergije malih i velikih poduzeća, teme su ovogodišnje konferencije “Business Future in Croatia” koja će se održati 14. siječnja 2023. u dvorani Studentskog Centra Zagreb (Savska cesta 25) s početkom u 10:30.

Konferencija je nastavak pilot projekta kojega je lani uspješno provela Udruga AIESEC, a kojoj je cilj izgradnja potencijala, znanja i ostanka mladih u Hrvatskoj.

Udruga AIESEC Hrvatska je ogranak najveće studentske organizacije koja djeluje u 124 države, a postoji od 1953. godine. Djeluje kao najveća globalna mreža mladih, neprofitna i nevladina organizacija čiji je cilj potaknuti razvoj liderstva i drugih vještina ključnih za unapređenje mladih.

Prijavite se za sudjelovanje ovdje

Ujedinjeni narodi (UN) ovu su udrugu ocijenili važnom karikom u lancu ostvarenja ciljeva održivog razvoja, a svojim djelovanjem prepoznata je kao platforma za stjecanje iskustava koja cijene brojni poslodavci.

Kako efikasno iskoristiti zemlju

Ovogodišnja konferencija sadržavat će dvije panel rasprave, a predviđeno je i predavanje iznenađenja. Fokus je na OPG-ovima, a tema "Sinergija velikih i malih poduzeća". Osim predavanja i panela, sudionici će imati priliku sudjelovati i u case study-ju s temom “Kako spojiti nespojivo”.

Ove godine želimo obratiti pozornost na male poduzetnike, odnosno OPG-ovce i istaknuti ih kao jedne od bitnih faktora hrvatskog gospodarstva, te tako pokazati mladima kako efikasno iskoristiti hrvatsku zemlju i raznolikost u svoju korist”, rekla je Laura Uršulin, predstavnica AIESEC Hrvatska.

Konferencija je prošle godine obuhvatila brojne renomirane sudionike, a i ove godine imaju bogati repertoar s panelistima: Krunoslav Bešir iz Podravke, Leticija Hrenković iz Agrokluba, Antonija Šoštarić iz tvrtke AGRIVI, Luka Jureško iz Submarine, Ivan Lauc iz Plodovi.hr, Nikolina Novinić iz Destinove i Goran Vrabec iz Volim ljuto.


Tagovi

AIESEC Hrvatska Business Future in Croatia Razvoj liderstva Sinergija poduzeća AGRIVI Podravka Submarine Destinova Volim ljuto Plodovi.hr Agroklub


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]