Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • TOP1.000 HR poljoprivrede
  • 17.03.2015. 10:30

Kako poboljšati plasman proizvoda?

Dugogodišnjim iskustvom u radu s proizvođačima ušli smo u domove poljoprivrednika i zajedno prošli sve njihove brige i probleme. Ovoga puta na nadolazećem Bjelovarskom sajmu predstavljamo razvojne projekte koje smo radili proteklih godina!

  • 1.632
  • 78
  • 0

Najveći domaći poljoprivredni sajam, onaj u Bjelovaru, ove godine će posjetiti i ekipa portala Agroklub® te s ponosom predstaviti projekte na kojima se radilo proteklih godinu dana. Zajedno sa članovima Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika, na predavanjima koja će se održati u petak i subotu 20. i 21. ožujka, bit će predstavljen projekt TOP1.000 HR poljoprivrede - iInternacionalizacija agrara!

"Projekt iInternacionalizacija agrara nastao je kao reakcija na potrebe tržišta i brojnih proizvođača s kojima svakodnevno komuniciramo i koji se sa svojim upitima javljaju na portalu Agroklub®. Plasman poljoprivrednih proizvoda uočili smo kao jedan od najvećih problema domaćih proizvođača i sa ciljem poboljšavanja njihovog tržišnog statusa radili smo ovaj projekt", naglašava Mario Relatić, voditelj projekta iInternacionalizacija agrara.

Imate OPG ili poljoprivredni obrt? Pridružite nam se!

U suradnji sa Županijama Republike Hrvatske projektom je izrađena i prva online Baza poljoprivrednih proizvođača, koja će u petak, 20. ožujka 2015. biti premijerno objavljena. "Osobito smo ponosni na pozitivne reakcije poljoprivrednih proizvođača, koji su s nama podijelili svoja dugogodišnja iskustva u poljoprivrednoj proizvodnji, iz čega je projektom nastao brand Dobre priče, opremljen posebnim vizualnim rješenjem", ističe Relatić. "Tu je i podrška Županija, kao i Ministarstva poljoprivrede, bez koje ovaj projekt ne bi bilo moguće provesti" pojasnila je Marina Bošnjak, operativni voditelj projekta.

Kako unaprijediti poslovanje vlastitog gospodarstva saznajte od članova udruge HUMP u Bjelovaru! Prijave u tijeku!
Prijavi se OVDJE.

Projektom će se konačno utvrditi mogućnosti poljoprivredne proizvodnje Republike Hrvatske i istaknuti uspješni proizvođači, a sudjelovanje za sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače u projektu TOP1.000 HR poljoprivrede je potpuno besplatno i dobrovoljno. Dobrih priča i u poljoprivredi itekako ima, ali o njima se, nažalost, ne priča dovoljno u medijima.

eGAP aplikacija

Osim premijernog predstavljanja Baze poljoprivrednih proizvođača, koje su mogućnosti za jednostavno vođenje evidencije poljoprivredne proizvodnje putem eGAP aplikacije bit će predstavljene u subotu, 21. ožujka. Za sve one koji još uvijek evidenciju vode u bilježnici i muku muče s papirologijom, predstavit će se moderniji i jednostavniji načini vođenja evidencije - putem klika!

"Možemo se pohvaliti da je Agroklub® danas najčitaniji poljoprivredni portal u regiji, koji mjesečno posjeti 500.000 čitatelja, a s radom je započeo sada već davne 2008. godine. Dugogodišnjim iskustvom u radu s proizvođačima ušli smo - takoreći - u njihove domove i zajedno prošli sve njihove brige i probleme. Kako bismo smanjili njihov posao oko obvezne evidencije proizvodnje i omogućili im da se maksimalno posvete poljoprivrednoj proizvodnji, razvili smo alat eGAP", pojašnjava Vedran Stapić, osnivač portala i glavni razvojni inženjer.

Koje su prednosti ovakvog načina evidencije saznajte već za nekoliko dana - prijave za besplatne radionice su u tijeku!

Raspored predavanja

Petak, 20. ožujka 2015.
13:30
Predstavljanje Projekta iInternacionalizacija agrara i objava prve online Baze proizvođača - AgroKlub®
Predavači:
Vedran Stapić, Mario Relatić i Marina Bošnjak
Subota, 21. ožujka 2015.
11:00
eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje
Predavač:
Vedran Stapić

Želite li i vi postati dijelom priče Agroklub-a i projekta iInternacionalizacija agrara - ili možda već jeste, pridružite nam se u petak i subotu, 20. i 21. ožujka u Gudovcu (Paviljon 9).


Tagovi

TOP1.000 HR poljoprivrede IInternacionalizacija agrara Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika HUMP Mario Relatić Vedran Stapić Baza proizvođača EGAP aplikacija Besplatna predavanja Bjelovarski sajam Agroklub Razvojni projekti

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.