Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatski duhani
  • 10.09.2019. 12:00
  • Virovitičko-podravska, Višnjica

Jubilarni 20. Dan polja duhana

Na 20. svečanosti Dan polja duhana i ove godine Hrvatski duhani nagradit će dva kooperanta nagradom Zlatni list za budućnost i Zlatni list za vjernost u pojedinačnom iznosu 10.000 kuna.

Foto: Karolina Rastija
  • 359
  • 32
  • 0

Jubilarni 20. Dan polja duhana 2019. Hrvatskih duhana održat će se u Višnjici (Pustara Višnjica) u četvrtak, 12. rujna od 10 sati. 

"Kao najveći otkupljivač duhana u Hrvatskoj već više od 60 godina, Hrvatski duhani ponosni su na dugu tradiciju suradnje s proizvođačima duhana koja se danas uspješno nastavlja prema najvišim standardima British American Tobacco grupe.  Na 20. svečanosti Dan polja duhana i ove godine Hrvatski duhani nagradit će dva kooperanta nagradom Zlatni list za budućnost i Zlatni list za vjernost u pojedinačnom iznosu 10.000 kuna", najavljuju iz Hrvatskih duhana. 

Gostima iz Hrvatske i inozemstva bit će predstavljene i brojne inicijative koje imaju za cilj održivu proizvodnju na slavonskim i podravskim poljima - od nabavke mehaničkih berača, ispitivanja i obogaćivanja tla, podizanja standarda zaštite na radu i mnogih drugih koje su dokaz su kontinuiranog ulaganja u proizvodnju ove iznimno važne poljoprivredne kulture.

Program: 

  • 9:30 – 10:00    Okupljanje uzvanika na Pustari Višnjici
  • 10:00 – 11:00    Svečanost i dodjela nagrada
  • 11:00 – 14:00    Posjet poljima duhana 

Tagovi

Dan polja duhana Hrvatski duhani Višnjica


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Hrvatski duhani d.d.

Osječka ulica 2, 33000 Virovitica, Hrvatska
tel: +385 (0)33 730844, e-mail: Hrvatski_Duhani@bat.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]