Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dalmatina 2019.
  • 28.10.2019. 18:00
  • Splitsko-dalmatinska, Split

Jubilarni, 10. Međunarodni pčelarski sajam Dalmatina 2019.

Na 60 štandova predstavit će se veliki broj izlagača pčelarskih proizvoda, pčelarske opreme i pribora iz RH i susjednih zemalja.

Foto: Pixabay/5239640
  • 627
  • 59
  • 0

Deseti međunarodni pčelarski sajam - Dalmatina 2019., održat će se u organizaciji Saveza pčelarskih udruga Splitsko-dalmatinske županije 10. i 11. studenog, 2019. u Splitu (hotel Zagreb, Duilovo). Na 60 štandova predstavit će se veliki broj izlagača pčelarskih proizvoda, pčelarske opreme i pribora iz RH i susjednih zemalja.

Prema najavama organizatora, očekuju se izlagači iz Poljske, BiH, Slovenije i Srbije te će se prezentirati dostignuća u proizvodnji izvornih hrvatskih pčelinjih proizvoda. Osim bogatog izložbeno – prodajnog prostora, održat će se kao i uvijek na sličnim manifestacijama stručno edukativni skup i svečana dodjela priznanja najbolje ocijenjenim pčelarima na natjecanju u kvaliteti meda.

Na ovogodišnjem sajmu će se upriličiti "Medni doručak“ od meda s hrvatskih pčelinjaka, na kojemu će sudjelovati svi izlagači, posjetitelji dužnosnici te djeca osnovnih škola iz iz Otoka Dalmatinskog OŠ "Kamešnica“ i Hana - Obrovac Sinjski OŠ “Ivan Mažuranić“, koja će predstaviti i rad učeničkih zadruga.

Detaljan program događanja pogledajte ovdje


Tagovi

Dalmatina 2019 Pčelarski sajam Međunarodni sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]