Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vinarstva i maslinarstva
  • 17.12.2014. 12:30

Još veći i još bolji - Vinitaly 2015!

Svake godine VeronaFiere intenzivno radi na tome da na sajam privuče što više kvalitetnih trgovaca i ugostitelja, i to s najvažnijih i najzanimljivijih međunarodnih tržišta.

  • 216
  • 9
  • 0

Specijalno izdanje Vinitaly sajma pripremila je sajamska kuća VeronaFiere, a održat će se od 22. do 25. ožujka 2015. na njihovom sajmištu u Veroni. U skladu s tradicijom Vinitaly će i ove godine biti ne samo internacionalna smotra ponajboljih vina, nego i revija maslinovog ulja i drugih proizvoda od masline i na bazi masline, pod nazivom Sol&Agrifood, te izlog opreme za vinogradarstvo i vinarstvo, ali i uljarstvo Enolitech.

Osim vinara, predstavit će se i maslinari

Upravo sinergija triju događanja u jednoj manifestaciji čini posebnu snagu priredbe na sajamskoj pozornici VeronaFiere, kuće koja, zasad jedina u svijetu, totalnim prikazom, od opreme za vinograd, maslinik, vinski podrum i uljare te samih gotovih proizvoda nastoji, i odlično uspijeva, u poslovnom smislu promovirati vinski i maslinarski sektor.

100 najboljih talijanskih vina

U subotu, 21. ožujka 2015., u povijesnom zdanju Palazzo della Gran Guardia vrata otvara OperaWine s ponudom najboljih talijanskih vina.

Sajam Vinitaly

Sa svojim najboljim vinima predstavit će se 100 najznačajnijih proizvođača plemenite kapljice s Apeninskog poluotoka i to je prilika da se u nekoliko sati otkriju dragulji talijanskoga vinarstva. Selekciju tih stotinjak izlagača napravila je znana američka vinska revija Wine Spectator.

Nastup na Vinitaly-u može značiti stjecanje povoljnije pozicije na tržištu, što je posebice važno imajući na umu sve oštriju konkurenciju. Potvrdu o tome daju zadovoljni odgovori na anketu postavljenu izlagačima, ali i posjetiteljima na kraju sajma Vinitaly 2014. Pokazalo se da je kroz četiri dana trajanja sajma 68 % inozemnih kupaca sklopilo ugovore za kupnju, 73 % pronašlo je i nove dobavljače, a čak 97 % izlagača potvrdilo je svoj ponovni nastup, u 2015. godini.

Sajam Vinitaly

Svake godine VeronaFiere intenzivno radi na tome da na sajam privuče što više kvalitetnih trgovaca i ugostitelja i to s najvažnijih i najzanimljivijih međunarodnih tržišta. U to se ulaže sve više napora, ali i materijalnih sredstava. Ostvareni su i stalno se ostvaruju novi kontakti s odgovarajućim ustanovama i udruženjima u sektoru u drugim sredinama. Posebno se radi i na povećanju dolazaka kupaca iz vodećih europskih tržišta, posebice Njemačke, Austrije i Švicarske.

Prošle godine 4.111 izlagača iz 22 zemlje!

U 2014. godini netto izlagačka površina prostirala se na 91.140 četvornih metara, a kada se u to ubroje i posebni prostori namijenjeni degustacijama, površina je prešla 100.000 četvornih metara. Sajam je popratilo 1.597 novinara iz cijelog svijeta.

Za još više informacija o tome kako doći do besplatne profesionalne ulaznice za Vinitaly 2015. možete kontaktirati predstavnika VeronaFiere za zemlje Alpe-Jadran na neki od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Vinitaly Sajam vinarstva Italija VeronaFiera Wine Spectator