Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • POD na SIMA 2015
  • 19.02.2015. 10:30

Jedini hrvatski proizvod na sajmu u Parizu!

Ako ste za vikend isplanirali posjet SIMA sajmu u Parizu, svakako odite u halu 3 i posjetite štand A142 - štand jedinog hrvatskog proizvoda na ovom međunarodnom sajmu poljoprivrede!

  • 1.063
  • 174
  • 0

Od 22. do 26. u Parizu se odvija međunarodni sajam poljoprivrede i stočarstva - SIMA 2015. Sajam se prostire na čak 27 hektara izložbenog prostora u parku Nord Villepinte, a broj posjetitelja raste preko 248.800, iz čak 145 država svijeta. Na sajmu se održi preko 50 foruma i predavanja, a brojka izlagača je na impozantnih 1.700 tvrtki iz 42 države.

Ove godine na sajmu po prvi puta sudjeluje i hrvatska tvrtka Proizvodnja opruga Dežanovac d.o.o. čija proizvodnja obuhvaća izradu svih vrsta opruga, rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju i izradu opruga specijalne namjene.

POD investicija u budućnost

Sudjelovanje na SIMA 2015. sufinancirano je od Europske unije, iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu projekta 'Investicija u budućnost - novi investicijski ciklus 2014. - 2018.'. Ukupna vrijednost projekta iznosi 10.524.796,84 milijuna kuna, od čega dodijeljena bespovratna sredstva iznose 4.585.519,31 milijuna kuna. Svrha ovog projekta, za koji su dobivena bespovratna sredstva, je poboljšana razina učinkovitosti i produktivnosti poduzeća POD d.o.o. kroz investiciju u novu tehnologiju za proizvodnju opruga, standardizaciju poslovanja i proširenje tržišta.

Oni koji posjete njihov štand A 142 u hali 3, moći će pogledati POD proizvodi program opruga, među kojima će naći razne vrste opruga: tlačne, vlačne, torzione, lisnate i dvokrake.

Očekivanja od izlaganja na SIMA 2015

80% posjetitelja sajma su ujedno i kupci i to redom farmeri, uzgajivači, prodavači, kooperanti, predstavnici lokalnih vlasti te ostali, a čak 72% posjetitelja su ujedno i vlasnici tvrtki tako da sajam predstavlja idealnu priliku prezentacije jedne tvrtke i njihovih proizvoda prema tako stručnoj publici. Pitali smo POD d.o.o. što oni očekuju od izlaganja na sajmu:

'Na sajmu očekujemo izlazak na nova tržišta sa novim proizvodnim kapacitetima koje smo ostvarili kroz ulaganja preko Eu fonda. Tržište Francuske, kao i zemalja francuskog govornog područja, za nas je vrlo interesantno jer za sada ne radimo puno na tim tržištima,a Francuska je jedna od vodećih zemalja po poljoprivrednoj proizvodnji u EU.'

Još jednom, POD d.o.o. poziva sve posjetitelje sajma da dođu do njihovog štanda A 142 u hali 3. Vidimo se u Parizu!


Tagovi

POD Dežanovac SIMA 2015 Sajam u Parizu Poljoprivredni sajam Sajam poljoprivrede Sajam stočarstva Pariz Nord Villepinte Sajamski prostor Opruge Proizvodnja opruga


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!