Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Timac Agro
  • 12.03.2023. 16:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Ispunite obrazac i iz Gudovca ponesite poklone tvrtke Timac Agro!

I ove godine na 24. Proljetnom međunarodnom sajmu u Gudovcu čekaju vas predstavnici tvrtke Timac Agro. Dijele i poklone, a evo kako do njih.

Foto: Martina Pavlović
  • 2.450
  • 205
  • 0

Bliži se 24. Proljetni međunarodni sajam u Gudovcu koji će vrata posjetiteljima otvoriti od 24. do 26. ožujka. I ove vas godine ondje čeka tim tvrtke Timac Agro koja, naglašavaju, diljem svijeta prednjači u proizvodima specifične ishrane bilja.

"Osim formulacija mikro i makro elemenata u svom sastavu naši proizvodi imaju određene patente koji nude rješenja za probleme u suvremenoj poljoprivrednoj proizvodnji", kaže nam Ivan-Ante Lukačević, specijalist za proizvode te tvrtke.

Naime, oni su svoju priču u Hrvatskoj započeli prije 11 godina kada je bilo zaposleno samo četiri prodajnih predstavnika na razini cijele države. Trenutno ih je 32, a početkom ove godine zaposlili su ih 12 kako bi svi poljoprivrednici na vrijeme mogli dobiti savjete.

"Kroz vegetacijsku sezonu te učestali monitoring parcela zajedno s proizvođačima nastojimo povećati i osigurati stabilne prinose", dodaje naš sugovornik. Zbog sve češćih pojava abiotskih i biotskih oblika stresa u poljoprivrednoj proizvodnji, te naglih promjena za vrijeme vegetacije, potreba za bržom i učinkovitijom reakcijom na usjevima je, ističe Lukačević, nužna. Upravo to je jedan od glavnih razloga zbog kojeg su proširili svoj tim.

Inovativna i vizualno privlačnija Seactiv linija biostimulatora

U proizvodnji svaki poljoprivrednik želi da njegovi usjevi budu dobro ishranjeni, zdravi i produktivni, a svaki se proizvođač trudi što bolje brinuti za svoja polja.

"Danas smo svjedoci sve češćih problema u proizvodnji koje uzrokuju vremenske promjene poput globalnog zatopljenja. Prema FAO izvješću ekonomski gubitci svjetskog tržišta zbog stresnih uvjeta u polju sežu i preko 100 bilijuna dolara", kaže Lukačević.

U tu svrhu prije 30 godina ova je tvrtka proizvela Seactiv koji je, ističu, dio najnovije tehnologije i vrhunac biostimulatora DNA asortimana. Sastojci Seactiva su već dugo isprobani i testirani diljem svijeta.

"U borbi protiv stresnih uvjeta za biljku Timac Agro Hrvatska je pomoću kvalitetnih biostimulatora aktivno krenuo pomagati proizvođačima u proizvodnji. Bivši Fertileader najbolji je pokazatelj kako naša tvrtka oduvijek prednjači u uzgoju i korištenju algi u ishrani bilja", napominje dodajući da je od ove godine promijenio svoj naziv u Seactiv - inovativnu i vizualno privlačniju specifičnost, koju su prepoznali profesionalni proizvođači.

Redizajnirana Seactiv linija biostimulatora

Prijavite se i osvojite poklone

Više o proizvodima i planovima ove tvrtke moći ćete doznati direktno od njihovih predstavnika na Bjelovarskom sajmu. Njihov će štand biti smješten u paviljonu 2, a prezentirat će proizvode s naglaskom na ranije spomenutu liniju biostimulatora.

Njihovi predstavnici bit će vam na raspolaganju za sve konzultacije i pitanja. Također, na sajmu će biti prezentirane sve prednosti poslovanja ove tvrtke, rezultati prinosa i zadovoljstva kupaca postignutih lani, zatim noviteti proizvoda i specifičnosti. 

Kako bi osvojili poklone ove tvrtke, ispunite kratki obrazac na kraju teksta. Prijave traju do ponedjeljka, 20. ožujka 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo izvući sretne dobitnike.

Obavijestit ćemo ih putem e-mail adresa, a poklone će se preuzimati na Timac Agro štandu na sajmu u Gudovcu (Paviljon 2) u vrijeme trajanja 24. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma. Za preuzimanje darova trebat ćete predočiti osobnu iskaznicu.

Prvi poklon uključuje biostimulator Seactive Axis od 20l, dok su ostala dva dara poklon paketi s proizvodima ove tvrtke.


Tagovi

Timac Agro Pokloni Gudovac Seactive Ivan-Ante Lukačević Prodajni predstavnici


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Timac Agro d.o.o.

Ul. Radoslava Cimermana 62b, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: + 385 1 618 7862, fax: + 385 1 618 7829, e-mail: office@hr.timacagro.com web: https://hr.timacagro.com/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]