Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroturizam Zadar
  • 13.04.2018. 16:30

Iskusite čari agroturizma Zadarske županije na Danima otvorenih vrata!

Otkrijte vrhunsku ponudu autohtonih delicija u Zadarskoj županiji. Kušajte ukusne i zdrave lokalne namirnice dozrele pod mediteranskim suncem!

Foto: Agroturizam Zadar
  • 542
  • 41
  • 0

U organizaciji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, a pod pokroviteljstvom Zadarske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu održat će se drugi po redu Dani otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije u trajanju od tri dana i to od 27.04. do 29.04.2018. godine.

Otvorenje same manifestacije održat će se 27.04.2018. u 10:30 h u Maškovića Han.

Cilj ovakve manifestacije je promocija seoskih domaćinstava i njihovih gospodarstava kao i bogate gastronomske ponude ruralnog ravnokotarskog kraja i otoka. Kušajte ukusne i zdrave lokalne namirnice dozrele pod mediteranskim suncem i tradicionalne pripravke s daškom kreativnosti, odnjegovane žuljevitim rukama pastira, vinogradara, težaka i ribara zadarskog kraja.

Zadovoljite nepce na 11 lokacija!

Na trodnevnoj manifestaciji koja spaja lokalnu gastronomiju, kulturu i običaje posjetitelji će moći degustirati posebno kreirane jelovnike po posebnim cijenama za Dane otvorenih vrata.

Topla dobrodošlica, obiteljska atmosfera, sačuvana priroda i o domaća hrana očekuju vas na 11 lokacija! Svoje specijalitete predstavit će: Ražnjevića dvori, MasVin Polača, OPG Sandra Babac, OPG Ante Butić, OPG Matulić, Gospodarstvo Roca, OPG Škaulj, OPG Odžaković, Kraljevski vinogradi, Mićanovi dvori i Maškovića Han u Vrani.

Prolistajte brošuru Dana otvorenih vrata agroturizma Zadarske županije i pogledajte pojedinačnu ponudu svakog gospodarstva:

 

Povedite društvo, ugodno se zabavite i iskusite čari agroturizma Zadarske županije!


Tagovi

Agroturizam Zadar Dani otvorenih vrata Gastronomija Degustiranje Seosko gospodarstvo 2018

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]