Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ISAP
  • 22.09.2014. 15:00

Internacionalni sajam pršuta u Istri

Internacionalni sajam pršuta u Tinjanu postao je tradicija ovog područja. Prošle godine je okupio više od 30 izlagača, a posjetilo ga je preko 25 tisuća posjetitelja

Foto: depositphotos.com
  • 261
  • 29
  • 0

Općina Tinjan koja je 2006. godine proglašena "Općinom istarskog pršuta", ove će godine po osmi put organizirati Internacionalni sajam pršuta ISAP, prepoznatljivu manifestaciju ovog kraja. U organizaciji, osim Općine Tinjan, sudjeluju i Udruga proizvođača istarskog pršuta i Istarska županija. Sajam će se ove godine održati 18. i 19. listopada, a svečano otvorenje predviđeno je za 18. listopada u 11:00 sati.

Osim domaćih izlagača, na ISAP-u svake godine sudjeluje i značajan broj izlagača iz europskih zemalja. Samo prošle godine izlagalo je više od 30 proizvođača pršuta iz Hrvatske, Italije, Slovenije, BiH, Španjolske i Austrije, a da je bio iznimno zanimljiv i posjetiteljima, dokazuje podatak da ih je bilo više od 25 tisuća.

Istarski pršut nositelj je europske oznake izvornosti, a zanimljiv je podatak da se Općina Tinjan može pohvaliti najvećom koncentracijom vrhunskih pršutana u Istri koje ovu suhomesnatu deliciju proizvode na tradicionalan način.

Svi koji su zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti najkasnije do 04. listopada 2014. godine. Prijavnicu koja se nalazi u prilogu članka potrebno je ispunjenu poslati putem e-maila: jasminka@tinjan.hr ili faxa: +385 52 626 090, nakon čega će organizator dostaviti uvjete sudjelovanja na sajmu.

Foto: depositphotos.com; serreitor


Dokumenti


Tagovi

Općina Tinjan Istra Istarski pršut Udruga proizvođača istarskog pršuta Europska oznaka izvornosti Internacionalni sajam pršuta ISAP Tradicija