Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodna manifestacija
  • 12.09.2014. 11:00

IBA - vodič za cijeli sektor pekarstva

IBA je vodeći svjetski sajam za pekarstvo, proizvođače slatkiša i grickalica, a na njegovom izdanju 2015. godine okupit će se brojni vrhunski stručnjaci tog područja

Foto: freedigitalphots.net
  • 498
  • 22
  • 0

Odbrojavanje je počelo: još samo jedna godina do IBA-e, koja će se održati od 12. do 17. rujna 2015. na prostoru minhenskog velesajma. Na vodećem svjetskom sajmu za pekarstvo, proizvođače slatkiša i grickalica, izlagači iz cijelog svijeta izložit će svoje najnovije proizvode. Ponuda će zaista biti raznolika, od proizvodne tehnologije do najnovijih rješenja u sigurnosnom pakiranju hrane te ideja u marketingu i prodaji, a očekuje se veliki broj izlagatelja.

"IBA je najvažniji događaj za proizvođače pekarskih proizvoda i slatkiša bez obzira na veličinu tvrtke, ali i za restorane te sve ostale u prehrambenoj industriji." tvrdi Dieter Dohr, CEO i predsjednik trgovinsko sajamske organizacije GHM - Gesellschaft für Handwerksmessen mbH.

Sajam nudi potpuni pregled tržišta, a pekarima i proizvođačima slatkiša daje uvid u sadašnji i budući razvoj te smjer u kojem će se cijeli sektor kretati slijedeće tri godine.

Pripreme za sajam u punom su jeku, a potražnja za dvanaest paviljona je zaista velika. "Vrlo smo zadovoljni trenutnim statusom zakupljenih sajamskih prostora.", objašnjava Dieter Dohr. Iako se moguće registrirati do ljeta 2015., ključni proizvođači su već rezervirali svoje mjesto kako bi mogli predstaviti svoje inovacije po prvi puta baš u Münchenu. "Zanimljivo je i da će brojni strojevi za radionice te cjelokupne proizvodne linije biti sastavljene u paviljonima pa će posjetitelji na taj način imati priliku iz "prve ruke" doznati što je sve novo na tržištu.", naglasio je Dohr.

Spektar proizvoda i usluga koji će biti predstavljeni na sajmu je zaista sveobuhvatan, od proizvodne tehnologije do optimizacije procesa, novih pakiranja, informatičkih i sustava blagajni, prehrane izvan kuće te profesionalne odjeće. Nadalje, tu su i specijalne prezentacije i međunarodna natjecanja kao i IBA forum i IBA summit koji će okupiti brojne vrhunske predavače i stručnjake. Budućim posjetiteljima bit će zanimljiv i podatak da će samo dva dana nakon završetka sajma u Münchenu početi Oktoberfest.

Izvor: www.biscuitpeople.com

Foto: freedigitalphots.net


Tagovi

IBA Sajam pekarstva Pekarski proizvodi Proizvodne lnije Proizvodne tehnologije Dieter Dohr Proizvođači slatkiša Strojevi za radionice IBA forum IBA Summit Prehrambena industrija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]