Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Arca
  • 18.05.2015. 19:35

I međunarodno ocjenjivanje meda na Agroexpo!

Ovogodišnji sajam Agroexpo održat će se u Virovitici 29. kolovoza 2015.

  • 178
  • 7
  • 0

U maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije u ponedjeljak, 18. svibnja, održan je prvi sastanak Organizacijskog odbora sajma Agroexpo. Sastanku su uz predstavnike poljoprivrednih proizvođača i udruga s područja županije nazočili predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenik župana Zdravko Dijaković, pročelnik županijskog Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Tugomir Majdak, direktor sajma Viroexpo Igor Andrović, direktor HGK ŽK Virovitica Milan Vanđura.

Na sastanku je dogovoreno da će ovogodišnji 5. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo biti održan u subotu, 29. kolovoza, na Trgu kralja Tomislava i dijelu ulice Ferde Rusana u Virovitici. Sajam Agroexpo i ove godine će se održati u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Ovogodišnji sajam Agroexpo održat će se u Virovitici 29. kolovoza

U sklopu sajma i ove godine će se održati županijsko i međunarodno ocjenjivanje meda, a u cilju privlačenja većeg broja uzoraka meda odlučeno je da se količina potrebna za predaju uzoraka smanjena sa dosadašnjih 3 kg na 1,5 kg. Dogovoreno je da će u sklopu održavanja 5. sajma Agroexpo biti održano i edukativno predavanje o upotrebi pesticida.

Uz sajam Agroexpo održat će se i izbor za najuzorniju seosku ženu Virovitičko-podravske županije. Detaljnije informacije o prijavi i sudjelovanju na izboru za najuzorniju ženu bit će objavljene na službenoj internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije na web adresi.


Tagovi

Agro Arca Agroexpo Virovitica Milan Vanđura Tugomir Majdak Ana-Marija Petin Zdravko Dijaković Igor Andrović Predavanja Međunarodni sajam Med


Partner

Virovitičko-podravska županija

Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, Hrvatska
tel: +385 (0) 33 638 140, e-mail: ured.zupana@vpz.hr web: http://www.vpz.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]