Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 10.11.2014. 13:00

Hrvatska poljomehanizacija izložena u Italiji!

Klaster poljomehanizacije i ove godine sudjeluje na međunarodnom sajmu poljomehanizacije, EIMA 2014.!

  • 422
  • 56
  • 0

Nadolazeće 41. izdanje sajma EIMA u Bologni privlači sudjelovanje vodećih proizvođača industrija iz svih dijelova svijeta, koji će na sajmu predstaviti svoje najbolje proizvode i tehnologije. Sajam se održava od 12. do 16. studenog, a jedan od izlagača i ove će godine biti Klaster poljomehanizacije koji će se predstaviti na čak 144 m2 izložbenog prostora, a svoje strojeve izložiti će 5 njihovih članica.

Sajam EIMA održava se svake dvije godine pa je tako zadnji puta održan 2012., kada je Klaster također bio jedan od izlagača. I ove godine mogućnost izlaganja Klastera na EIMA 2014. financijski podupire Hrvatska gospodarska komora, a ostala sredstva osigurana su kroz program poticanja poduzetništva Poduzetnički impuls 2014, Ministarstva poduzetništva i obrta, za koji se Klaster prijavio sa ciljem povećanja svoje vidljivosti sudjelovanjem na specijaliziranim međunarodnim sajmovima poljoprivredne mehanizacije, a MINPO je prepoznao njihovu važnost. Više o projektu i ciljevima pročitajte u članku Bespovratnih 499.939,98kn za bolje sutra!

Na sajmu izlaže idućih 5 članica Klastera, dok će ostale biti zastupljene kroz promidžbene materijale i video projekcije.

Inače, ovaj sajam je jedan od najvećih međunarodnih sajmova poljomehanizacije koji obuhvaća izložbu poljoprivrednih i vrtlarskih strojeva i opreme, a iz Klastera su vrlo optimistični i za ovogodišnje sudjelovanje, nakon odličnih iskustava iz godine 2012.

"Na sajmu očekujemo posjetu potencijalnih kupaca i partnera iz cijeloga svijeta jer je i značaj ovoga sajma na takvom nivou, a naročito iz EU i zemalja sjeverne Afrike čije je tržište Klasteru poljomehanizacije vrlo zanimljivo", navodi Željko Erkapić, direktor Klastera.

Ako vas u narednom tjednu putevi odvedu u Italiju, Bolognu, svakako posjetite EIMA sajam i Klaster izložbeni prostor u hali 30 BIS na štandu B7, dok tvrtka POD Dežanovac, osim kao članica Klastera poljomehanizacije na zajedničkom prostoru, izlaže i na vlastitom izložbenom prostoru u hali 20, štand C38.


Tagovi

Klaster poljomehanizacije EIMA 2014. Bologna Sajam poljomehanizacije Hittner Megametal Labinprogres Hidraulika POD Dežanovac Izložbeni prostor


Partner