Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HeadOnEast
  • 02.10.2021. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

HeadOnEast u osječkoj Tvrđi ponovo nudi festival za sva osjetila

Autohtona jela spravljena na moderan način, vinske delicije sva četiri vinogorja županije i sve popularnija domaća piva, kuleni, kobasice, sirevi samo su dio festivala koji, kažu, pali sva osjetila.

Foto: Martina Popić
  • 184
  • 44
  • 0

Što su Jazz varoš, Disco bager i Chill Čardak? Odgovor se krije u Osijeku, od 8. do 10. listopada u istočnom dijelu Tvrđe.

Naime, u tijeku su pripreme za treći HeadOnEast, manifestaciju koja je od prvog izdanja visoko podigla ljestvicu dobre zabave, dobre hrane i pića te atraktivnih svjetlosnih instalacija.

"Osijek će biti jedino mjesto gdje možete saznati gdje rastu kulenove seke, gdje se skrio hedonistički vinski raj, kuda idu crne svinje, gdje je Grga našao čvarak, ali i da su najbolje ribe upravo na istoku", ovim su riječima organizatori Osječko-baranjska županija i Turistička zajednica OBŽ najavili trodnevnu manifestaciju. 

Autohtona jela spravljena na moderan način

Manifestaciju će otvoriti konferencija "Ugostiteljsko-turistički VirtuOS-i → jačanje kompetencija u turizmu i ugostiteljstvu“ u petak 8. listopada u prijepodnevnim satima, a već poslijepodne posjetitelje čekaju raznovrsni i bogati sadržaji (kako to obično i biva u Slavoniji i Baranji) na osam međusobno povezanih lokacija.

Autohtona jela spravljena na moderan način, vinske delicije sva četiri vinogorja  županije i sve popularnija domaća piva, kuleni, kobasice, sirevi, ručno rađene čokolade, kolači i pekmezi, slavonski wiskey i domaće rakije samo su dio festivala koji pali sva osjetila. Začinit će ih svjetlosne instalacije umjetnika koje će Tvrđi dati novo ruho.

"Probudite hedonista u sebi i uputite se na istok Hrvatske kako bi doživjeli maštovito, neočekivano, bogato i autentično iskustvo. Jer, ako ste već posjetili HeadOnEast do sada, onda i sami znate da je svako novo izdanje – novi doživljaj. Ako niste, sad je vrijeme", poručuju organizatori. 


Tagovi

HeadOnEast Manifestacija Osijek Tvrđa Autohtoni proizvodi Vinske delicije


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]