Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mehanizacija
  • 28.11.2013. 07:45

Grapakova prezentacija Massey Ferguson traktora u Belici

U Belici, na lokaciji poduzeća PIK Vinkovci d.d. održana je prezentacija 6 Demo Tour Massey Ferguson-a pod pokroviteljstvom Grapaka

  • 1.494
  • 114
  • 0

Tvrtka Grapak je u Belici, na lokaciji poduzeća PIK Vinkovci d.d. održala prezentaciju Massey Ferguson traktora i drugih poljoprivrednih strojeva koji se nalaze u njhovom prodajnom programu. Poljoprivredni proizvođači koji su se odazvali ovoj prezentaciji bili su iznimno zadovoljni viđenim. Prije samog prikaza strojeva u radu prisutni su mogli razgledati izložene traktore, a na sve upite odgovaralo im je stručno osoblje Grapaka. Nakon prezentacije omogućena je i probna vožnja sljedećih modela:

Traktor Massey Ferguson
  • Serija MF 5600 - Transmisija bez konkurencije. Konstruirani i za ratare i za stočare, traktori srednje veličine. Modeli od 82-105 konjskih snaga: MF 5608, 5609, 5610. Common rail motori 3,3 litre zapremnine sa 3 cilindra, dyna-4 mjenjači, sa opcijom auto-drive. Snažni, okretni i sa manjom potrošnjom goriva. Prostrane i pregledne kabine sa vrlo niskom razinom buke 71db. Mogućnost odabira različitih vrsta kabina pa čak i one sa panoramskim krovom.
    • MF 5608 Dyna 4 - Alpin Plus
    • MF 5609 Essential - Alpin Plus
  • Serija MF 6600 - lakši i snažniji motor, kompaktni i okretni traktori. Modeli od 120-160 konjskih snaga: MF 6612, 6613, 6614, 6615, 6616. Agco sisu power motori 4,9 litare zapremnine sa 4 cilindra, Dyna-4, Dyna-6 i Dyna-vt mjenjači. Najjači traktori u svojoj kategoriji. Prostrane i pregledne kabine sa mogućnošću odabira tri vrste: essential, efficient i exclusive. Kraći i lakši modeli od serije 7600.
    • MF 6614 Dyna 6 Efficient - Topline
  • Serija MF 7600 - napredna tehnologija, povećana produktivnost, ušteda goriva, smanjena emisija ispušnih plinova. Modeli od 140-240 konjski snaga (9 različitih modela). Agco sisu power motori 6,6 litre i 7,4 litre sa 6 cilindara Dyna-4,Dyna-6 i Dyna-vt mjenjači. Također mogućnost odabira tri vrste kabina essential, efficent i exlusive. Adblue tank za smanjenje emisije štetnih plinova
    • MF 7614 Dyna 4 - Euroline
    • MF 7618 Dyna 6 Efficient - Topline
  • Serija MF 8600 - velika snaga, prvak SCR tehnologije, veći spremnik goriva posebno konstruiran za produljenje rada
    • MF 8670 Dyna VT Ecoline

Od mehanizacije prisutni su mogli vidjeti:

  • Brantner prikolice - prodajni program obuhvaća sve od malih, okretnih i inovativnih jednoosovinskih prikolica ukupne težine od 2.5 tona, pa sve do moćnih prikolica s 36 tona ukupne težine. S mnogobrojnim praktičnim mogućnostima dodatne opreme, svaku Brantner prikolicu možete individualno opremiti po svojim željama - ovisno o specifičnoj namjeni i upotrebi. Moćna konstrukcija, dobro promišljena tehnika, otporna stabilnost i potpuna rješenja brinu za najbolju sigurnost i izvrsnu izdržljivost kod same upotrebe prikolice.
Alpego podrivači
  • Alpego podrivači - zbog sve češće uporabe teške mehanizacije na poljoprivrednim površinama, zemlja je sve više zbijena. Za optimalan urod ključna je kvalitetna priprema zemlje. Za dobru pripremu zemljišta najviše pomažu podrivači jer podrivanjem prerežemo zbijeni sloj zemlje do 65 cm dubine i time pridonosimo boljoj propusnosti.
  • Plugovi poduzeća Regent su kvalitetni, uključuju mnogo opcija, nude optimalno prilagođavanje terenu, a kompletnu izvedbu odlikuje jaka konstrukcija.
  • Joskin cisterne: više od 50 modela, sa više od 700 opcija; kapaciteti cisterni od 2.500 do 25.810 litara
  • Razbacivači gnoja: Volumen od 7 do 24 m³, dva uspravna dozirna valjka, široki, brzi noževi za raspršivanje, koji omogućuju jednakomjerno rastresanje stajskog gnoja

Prezentaciju je vodio predstavnik Autro Diesela Johannes Schneider te direktor Grapaka Boštjan Grašič. Predstavljeni su traktori serije 5600 do serije 8600. Nakon službenog dijela uslijedila je testna vožnja sa profesionalnim vozačima koji su tijekom vožnje odgovarali na upite. Nakon predstavljanja najnovije tehnologije Massey Fergusona prisutni su mogli dobiti odgovore na upite koji su traktori idealni za njihovo poljoprivredno gospodarstvo. Osim razmjene iskustava i odgovore na upite o "crvenim traktorima" poljoprivredni proizvođači su mogli dobiti podrobnije informacije o plugovima Regent, podrivačima Alpego, prikolicama Brantner, te cisternama i razbacivačima gnoja Joskin.

6 Super Demo Tour je pokazala odvažnost i snagu Massey Fergusona, a svi oni koji žele saznati više pozvani su na buduće prezentacije pod pokroviteljstvom Grapaka. U prilogu članka nalazi se foto galerija sa prezentacije, a u nastavku možete pogeldati video priloge o seriji 5600, 6600, 7600 i 8600 traktora Massey Fergusona.

Serija 5600

Serija 6600

Serija 7600

Serija 8600

Grapak d.o.o.
Varaždinska ulica 2, odvojak III, Jalkovec
42 000 Varaždin
Tel: +385 (0)42 209 236
prodaja@grapak.com
www.grapak.com


Fotoprilog


Tagovi

Traktor Massey Ferguson Prezentacija Grapak Johannes Schneider Boštjan Grašič Pik Vinkovci d.d.


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer