Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gazdanapok 2019
  • 18.07.2019. 09:00

Gazdanapok 2019: Sajam koji glavni fokus stavlja na domaću hranu

Gazdanapok 2019, međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije održat će se 26. put u Szentlőrincu, u Mađarskoj. Moto ovogodišnjeg sajma je - od polja do stola i u prvi plan stavljena je domaća hrana. 

Foto: www.programturizmus.hu
  • 473
  • 38
  • 0

Gazdanapok 2019, međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije održat će se 26. put u Szentlőrincu, u Mađarskoj, od 2. do 4. kolovoza. Moto ovogodišnjeg sajma je - od polja do stola i u prvi plan stavljena je domaća hrana. Ovo je po važnosti treća manifestacija ovog tipa u Mađarskoj.

Na sajmu će se moći vidjeti najnovija mehanizacija, proizvodne tehnologije, izložbe životinja, kao i bogat profesionalni i zabavni program. Fokus je na tzv. svakodnevnoj poljoprivredi.

Prošle godine, više od četiri stotine izlagača predstavilo je svoje proizvode na najvećem događaju Fondacije BMVK, a bilo je gotovo 25.000 zainteresiranih posjetitelja za tri dana sajma. 

Ove godine bit će organiziran okrugli stol za lidere u agrobiznisu gdje su glavne teme financiranje u poljoprivredi, digitalna agrostrategija i ekološka poljoprivreda.

Najavljeni su izlagači iz svih dijelova Europe, a prvenstveno Mađarske, Njemačke, Hrvatske i Slovenije.

Na sajmu će se moći ostvariti kontakti i s potencijalnim stranim partnerima i gospodarstvenicima, a program sajma možete pogledati ovdje.


Tagovi

Gazdanapok Poljoprivredni sajam Mađarska Digitalna agrostrategija Svakodnevna poljoprivreda


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]