Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival dobrog vina
  • 30.05.2014. 13:00

Gator fest 2014. – prvi festival dobrog vina u Baranji

Baranjskim vinogradima sredinom lipnja odjekivat će zvuci tamburaške glazbe, Baranju će u sevdah baciti Halid Bešlić, a nepca posjetitelja uživat će u kvalitetnim baranjskim vinima u sklopu 1. Gator festa

Foto: freepik.com
  • 363
  • 28
  • 0

Na baranjsku manifestacijsku scenu uskoro stiže još jedan novi festival posvećen dobrim vinima. U suorganizaciji Turističke zajednice Baranja, Općine Kneževi Vinogradi, Belje i APP 13. i 14. lipnja 2014. održat će se prvi Gator fest.

Svi vinari, OPG-i i ostali turistički subjekti sa područja općine Kneževi Vinogradi uključit će se u sudjelovanje, a naglasak Gator fest-a bit će na vinu, kulturi, umjetnosti uz dodatak gastronomije, običaja, povijesti i dobre zabave. Festival dobrog vina će trajati dva dana, a održavat će se na raznim lokacijama u općini Kneževi Vinogradi. Festivalu je prethodilo ocjenjivanje vina u beljskoj kušaonici održano 27. svibnja 2014.

Baranjski vinari za sve posjetitelje otvorit će vrata svojih podruma

Prvog dana Gator fest-a, 13. lipnja posjetitelji će moći otkriti dio baranjske mistične prošlosti. Vinari iz Kamenca, Kotline, Kneževih Vinograda, Suze i Zmajevca će taj dan otvoriti vrata svojih podruma i sa vama podijeliti svoje tajne, priče i jedinstvenu 'tekućinu' zlatne i crvene boje, koja je užitak za svako nepce. Za vas će ondje prošetati mitovi i legende koji obitavaju na ovom području, možda čak i zaplesati s vama uz zvukove akustičnih gitara i romske glazbe, dodatno će vas začarati mirisi i okusi baranjske tradicionalne gastronomije i vrhunskih vina, ploda Banskog brda. U katoličkom surduku dočekat će vas, uz otvorene podrume i gatore, ulični svirači, karikaturisti i bogata gastroponuda. Planiran je i koncert romske glazbe, nastup gitarista Gorana Salajića te Gator party uz DJ-eve Chimpa i Rocea.

Baranju se u sevdah baciti Halid Bešlić!

Gator fest drugog se dana seli u Kneževe Vinograde, na sportsko-rekreacijski centar i tamošnje jezero, gdje će u sklopu sajma, biti postavljen najduži stol baranjskih vinara. Nakon što pozornicu zauzme tamburaški sastav Fijaker i zabavi posjetitelje te budu dodijeljena priznanja za najbolje ocijenjena vina, oko 21 sat stići će proljeće na Miljacku, doći će i jesen, a s čardaka se neće čuti pjesma stara, pjesma laka, Baranju će u sevdah baciti - Halid Bešlić. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a ulaznice se mogu kupiti u TZ Baranje, Darosy Beli Manastir, OBP, Club i Galija Osijek te CB Barba Valpovo i na prodajnim mjestima APP-a:

  • Osijek, Putnička agencija APP Turizam, novi autobusni kolodvor Osijek, I. kat, tel. 031 251 461, radno vrijeme: pon-pet 07:30 do 15:30, subota 08:00 - 12:00
  • Našice, PJ APP d.d. Sokolska 30, Našice, tel. 031868064, radno vrijeme: pon-pet 08:00 do 15:00
  • Đakovo, PJ APP d.d., Kvaternikova 21, Đakovo, tel: 031 811 278, radno vrijeme: pon-pet 07:00 do 15:00
  • Beli Manastir, Turistička zajednica Baranje, Imre Nagya 2, tel. 031 702 080, radno vrijeme: pon-pet 08:00 do 15:00

Foto: freepik.com


Tagovi

Gator fest Zmajevac Kneževi Vinogradi Halid Bešlić Goran Salajić DJ Chimp DJ Roce Festival dobrog vina


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo