Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina i delicija
  • 06.03.2014. 09:15

Gast expo 2014. u Opatiji

Vrhunska hrvatska vina i mnoštvo autohtonih delicija i ove godine očekuju posjetitelje sajma Gast expo u Opatiji

  • 378
  • 31
  • 0

U Opatiji se i ove godine, od 24. do 27. travnja, održava sajam hrvatskih vina i autohtonih delicija - Gast expo 2014. Manifestacija je to koja iz godine u godinu bilježi sve veći interes izlagača, kao i posjetitelja. Na kupalištu Slatina u centru Opatije, bit će postavljen kompletno opremljen veliki šator sa svim

Ponuda alkoholnih pića na Gast expo-u

popratnim sadržajima, kako bi izlagači mogli kvalitetno predstaviti svoje proizvode. Lokacija smještena uz samu šetnicu atraktivna je i za same posjetitelje. Očekuje se da će ovogodišnji Uskršnji termin privući velik broj interesanata. Kako u tom periodu u Opatiji boravi i velik broj ne samo domaćih, već i stranih gostiju, dobra posjećenost sajma definitivno neće izostati, a s obzirom da je Opatija prestižna turistička destinacija sa puno hotela i vrhunskih restorana, izvrsna je to prilika za sklapanje poslova.

Ocjenjivačka komisija, sastavljena od eminentnih stručnjaka - enologa i somelijera, ocjenjivat će izložena vina i najboljima dodijeliti diplome. Za potrebe ocjenjivanja potrebno je osigurati uzorak od dvije čaše vina bez etikete.

Fritaja sa šparograma

Osim vina, na Gast expo-u će biti zastupljene i autohtone delicije poput sira, pršuta, slavonskog kulena, tartufa, maslinovog ulja, bučinog ulja, kao i brojni drugi tradicijski proizvodi. Manifestacija je prodajnog karaktera uz prigodnu degustaciju izloženih vina i autohtonih delicija. Za vrijeme trajanja sajma održavati će se i priprema autohtonih jela s podneblja Liburnije. Svaki posjetitelj sajma moći će na ulazu kupiti prigodnu degustacijsku čašu, tako da čaše na izložbenim štandovima nisu potrebne. Ulaz na sajam u potpunosti je besplatan.

Program ovogodišnjeg Gast Expo-a:

  • četvrtak, 24.4.2014. u 12 sati - svečano otvorenje uz Cocktail party
  • petak, 25.4.2014. od 12 do 14 sati - gastro prezentacija: Delicije Liburnije (fritaja sa šparogama i škampima u velikoj padeli za 300 osoba)
  • subota, 26.4.2014. od 12 do 14 sati - gastro prezentacija: Ceste domaće hrane (autohtona jela gornjeg liburnijskog područja tzv. "Jela iz padela naših nona"); u 17 sati - dodjela diploma za najbolje ocijenjena vina

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu za sajam Gast expo 2014.


Dokumenti


Tagovi

Gast expo Opatija Hrvatska vina Bučino ulje Sir Liburnija Pršut Kulen Tartufi Maslinovo ulje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]