Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruit Logistica
  • 08.06.2021. 18:00

Fruit Logistica otvara vrata 2022. - počele prijave za izlagače

Nakon jednogodišnje pauze, najnovije izdanje sajma Fruit Logistica trebalo bi se održati od 9. do 11. veljače iduće godine. Organizatori pozivaju sve zainteresirane izlagače da se prijave.

Foto: Facebook/Fruit Logistica 
  • 137
  • 9
  • 0

Jedan od najvećih svjetskih sajmova – Fruit Logistica nakon pauze zbog pandemije, iduće godine otvara svoja vrata, najavljuju organizatori. Prema sadašnjem planu, trebao bi se održati od 9. do 11. veljače 2022. godine u Berlinu, a svi zainteresirani izlagači pozvani su da se prijave.

"Prošle nas je godine zaustavila pandemija Covid-19. No, zbog raspoloživih cjepiva, sve većeg imuniteta nacije i pada broja zaraženih pozitivno gledamo na budućnost i konačno želimo prirediti događaj uživo", poručili su organizatori.

Inače, ova manifestacija koja se održava na površini od blizu 145 tisuća metara kvadratnih okuplja proizvođače svježeg voća i povrća. No, ondje se predstavljaju i brojni uvoznici, izvoznici, trgovci na veliko i malo, stručnjaci za pakiranje i rukovanje plodovima, transport, logistiku i svi oni koji čine dio velike slike ovoga sektora. 

Prošle se godine na Fruit Logistici, održanoj u veljači predstavilo i pet hrvatskih proizvođača

Svake godine sudjeluje više od 3.000 izlagača i blizu 80 tisuća posjetitelja kako bi ostvarili svoj puni poslovni potencijal u međunarodnoj trgovini svježim proizvodima. Također, već tradicionalno se odabire i ideja s najboljim potencijalom pod nazivom The Fruit Logistica Innovation Award (FLIA). Riječ je o priznanju najistaknutijim inovacijama cijelog lanca opskrbe voćem i povrćem, od proizvodnje do prodajnog mjesta.

Prijaviti se možete ovdje, a rok je do 31. srpnja 2021.


Tagovi

Fruit Logistica Sajam voća Sajam povrća Berlin Sajam 2022


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]