Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival čokolade
  • 08.02.2015. 15:05

Festival čokolade i vina Choco & wine fest!

Po treći puta, Festival čokolade i vina bit će u znaku enogastronomskih okusa, od visokokvalitetnih vina, maslinovog ulja, sira i meda koji će biti sljubljeni s glavnim adutom ovog festivala - čokoladom.

  • 238
  • 21
  • 0

Strastveni čokoljupci će se još jednom okupiti kako bi odali počast čokoladnim okusima i mirisima u Brtonigli. 3. Choco & Wine fest svojim gostima otkrit će nove trendove sljubljivanja čokolade s vinom, a ove će se godine održati 21. veljače 2015.

Posjetitelji će moći uživati u meniju koji će na poseban način dočarati kako se okus raznih vrsta čokolade i vina nadopunjuje s tradicijskim proizvodima iz Brtonigle kao što su sir, med, maslinovo ulje i poseban kruh.

Festival će se održati od 12 do 19 sati unutar prostorija zgrade budućeg Muzeja vina i seljačkog stvaralaštva te na prostoru oko zgrade.

Ovogodišnji ugostitelji i partneri manifestacije koji će ponuditi specijalne menije jesu: Food & Wine Primizia by San Rocco i Konoba - Enoteka Zenon. Meni će biti u prodaji tijekom cijelog dana.

Jedan od partnera manifestacije je i slastičarna Villa Soši koja će osigurati prezentaciju i prodaju svojih delicija, ali i prezentaciju posebne torte Istrijane. Villa Soši će također pripremati fondue od čokolade i sira u suradnji i sponzorstvom Podravke. Posjetitelje očekuje i choco show pod vodstvom chefa Roberta Perića i LF catering-a.

U planu je još nekoliko iznenađenja, a Festival obuhvaća i jedno sportsko događanje - utrka Brtonigla Adventure Trek koja će pružiti dobar način potrošnje sve te čokoladne energije.


Tagovi

Choco & Wine fest Muzej vina i seljačkog stvaralaštva Brtonigla Food & Wine Primizia by San Rocco Robert Perić Villa Soši Podravka Brtonigla Adventure Trek Konoba Enoteka Zenon


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]