Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 03.11.2014. 10:00

Enoexpo - prestižni sajam vina

Na prestižnom sajmu vIna Enoexpo u Krakowu predstavit će se i osječko-baranjski vinari!

  • 133
  • 8
  • 0

Poljski grad Krakow i ove je godine domaćin međunarodnog sajma hrane i vina Enoexpo 2014., koji će se održati od 05. do 07. studenog. Riječ je o prestižnom europskom sajmu na kojem se okupljaju proizvođači, distributeri i ljubitelji vina, a cilj je prezentirati i promovirati najnovije proizvode i usluge tog sektora.

Nastup osječko-baranjskih vinara

Vinari Osječko-baranjske županije prvi su se puta na tom sajmu predstavili 2012. godine, a za njihov se nastup pobrinula ŽK OBŽ, koja je i ove godine zainteresiranim vinarima OBŽ omogućila zajednički nastup na sajmu u Krakowu. Osječko-baranjsku županiju predstavljat će Erdutski vinogradi, Feravino iz Feričanaca, Udruga proizvođača rakije iz voća "UPRIV" iz Kneževih vinograda, Credo d.o.o. iz Osijeka koji se bavi proizvodnjom Bag in Box ambalaže za vino, ulje, mlijeko, vodu i dr. te Udruga za promicanje eno-gastro turizma Hrvatske "Dekanter", koja će na sajmu predstaviti projekt Osječko baranjske županije Wine tour.

Enoexpo posjetiteljima omogućuje, ne samo usporedbu proizvođača i distributera iz cijelog svijeta, već i priliku da se upoznaju s novim brandovima te zaključe uspješne poslovne ugovore. Kroz brojne stručne seminare i vinske demonstracije promovira se unapređivanje novih znanja o vinima.


Tagovi

Enoexpo Sajam Vina ŽK Osijek Wine tour Dekanter Erdutski vinogradi Feravino UPRIV Credo Stručni seminari

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić