Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacije
  • 09.01.2016. 09:10

Edukacije za poljoprivrednike na Agro uzletu!

Na Agro uzletu su predviđene tri agro edukacije koje će poljoprivrednicima pomoći u brandiranju, zaštiti, promociji i prodaji njihovih proizvoda.

  • 304
  • 35
  • 0

U Koprivnici će 22. siječnja u organizaciji Grada Koprivnice, Koprivničko-križevačke županije i Poslovnog dnevnika biti organizirane besplatne edukacije prvenstveno namijenjene poljoprivrednicima.

Kroz tri agro edukacije sudionicima će se pomoći u brandiranju, zaštiti, promociji i prodaji poljoprivrednih proizvoda. Svoju prijavu na edukacije možete osigurati ovdje.

Na predavanju Zadružni proizvodi i brandiranje hrvatskog proizvoda koje će održati Ilda Stanojević, ravnateljica Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo i Danijela Grizelj, savjetnica za odnose s javnošću Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo, sudionicima će prezentirati projekt Hrvatski zadružni proizvod, po kojem će svi autohtoni i izvorno hrvatski zadružni proizvod, nositi licenciranu oznaku COOP. To će biti svojevrstan uzlet domaćih proizvoda iz radionice zadružnog poduzetništva, koje će se brendirati u Hrvatskoj i svijetu.

Poljoprivredni marketing i zadružni proizvodi

Besplatne edukacije za poljoprivrednike kreću 22. siječnja 2016. godine pod nazivom Agro uzlet grada Koprivnice, a održat će se u koprivničkoj Gradskoj vijećnici (Zrinski trg 1).

Predavanje Poljoprivredni marketing koje će održati Marija Cerjak, stručnjakinja za marketing u poljoprivredi s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, sudionicima će objasniti kako poboljšati prodaju poljoprivrednih proizvoda.

Cilj predavanja je upoznati polaznike s osnovama marketinga i njegovim posebnostima u poljoprivredi. Predavanje će uz primjere iz poljoprivredne prakse obuhvatiti cjeline poput definiranja marketinške strategije, analize okruženja, odabira ciljnog tržišta te elemenata marketinškog spleta (proizvoda, cijene, distribucije i promocija).

Zaštita poljoprivrednih proizvoda

Drugo predavanje Marije Cerjak će se bazirati na Zaštiti poljoprivrednih proizvoda. Naime, jedan od načina povećanja konkurentnosti poljoprivredno-prehrambenih proizvoda je i korištenje oznaka kvalitete u koje spadaju i zemljopisne oznake.

Tijekom predavanja govorit će se o tržišnim trendovima i potrebi za označavanjem poljoprivredno-prehrambenih proizvoda. Polaznici će se upoznati s vrstama oznaka, pri čemu će se poseban naglasak staviti na zakonom definirane zemljopisne oznake (oznaku izvornosti, oznaku zemljopisnog podrijetla). Prikazat će se procedura zaštite zemljopisnim oznakama kao i prednosti i nedostaci takve zaštite.

Poslovni uzlet je jedinstveni projekt u Hrvatskoj koji već treću godinu zaredom pomaže malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a napredovati na domaćem tržištu i učiniti ih konkurentnima na izvoznim tržištima.

Iako je ulaz besplatan, zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti online prijavu.


Tagovi

Agro uzlet Koprivnica 2016 Prijavnica Ilda Stanojević Danijela Grizelj COOP Marija Cerjak


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]