Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dodjela certifikata
  • 17.06.2014. 18:00

Dodjeljeni certifikati Proizvodi hrvatskog seljaka

Na Gradskoj tržnici u Kutini dodijeljena 24 certifikata za uporabu oznake "Proizvodi hrvatskog seljaka"

Foto: freepik.com
  • 157
  • 8
  • 0

Na Gradskoj tržnici u Kutini 11. lipnja 2014. održana je dodjela certifikata za uporabu oznake "Proizvodi hrvatskog seljaka". Kutinska tržnica je od prošle godine uključena u postupak dodjele certifikata proizvođačima koji proizvode i prodaju vlastite proizvode. Obilazak proizvođača i pregled njihove proizvodnje izvršilo je povjerenstvo u sastavu predstavnika tržnice, Savjetodavne službe i predstavnika proizvođača.

Ove je godine dodijeljeno 24 cerifikata, od čega je 17 OPG-a s proizvodnjom povrća, 5 proizvođača sira te dva proizvođača cvijeća. Proizvođačima je certifikate uručio gradonačelnik Kutine Andrija Rudić. Svečanoj dodjeli certifikata prisustvovao je tajnik Udruge hrvatskih tržnica dr. sc. Miljenko Ernoić. Dodjela certifikata privukla je pažnju lokalnih medija i brojnih građana Kutine.

Foto: freepik.com


Tagovi

Proizvodi hrvatskog seljaka Kutina Gradska tržnica Povrće Sir Cvijeće Andrija Rudić Miljenko Ernoić OPG Dodjela certifikata


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner