Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Arca 2022
  • 03.05.2022. 11:00
  • Međimurska, Prelog

Do kraja tjedna traju prijave za izlaganje na sajmu Agro Arca

Organizatori pozivaju poljoprivrednike, proizvođače, obrtnike i poduzetnike da budu dio ovogodišnje manifestacije koja se održava od 13. do 15. svibnja u Prelogu.

Foto: Facebook/Agro Arca
  • 157
  • 14
  • 0

Bliži se 13. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji Agro Arca 2022 koji će se održati od 13. do 15. svibnja 2022. u Prelogu u dvorani SRC DG – SPORT.

"Želimo pružiti mogućnost svim sudionicima da na jednom mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost kao i dosege u proizvodnji i preradi hrane", priopćili su organizatori. Prigoda je to, kažu, da se posjetitelji iz Hrvatske i inozemstva upoznaju s dijelom najnovijih dostignuća u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, sigurnosti hrane, ribarstvu, te s dostignućima na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane.

Očekuje se 200-tinjak izlagača

Pozvali su sve koji žele pokazati svoje proizvode; poljoprivrednike, proizvođače, obrtnike i poduzetnike da budu dio ovogodišnje manifestacije.

Prijave za izlagače traju do kraja tjedna, a prijaviti se mogu ovdje.

Izložbeni prostor ovogodišnjeg sajma iznosit će 1.500 m2 zatvorenog i 2.500 m2 vanjskog prostora. "Očekujemo brojne izlagače iz svih područja koje izravno pokrivaju poljoprivredu i prehrambenu industriju i to njih 200-tinjak iz Hrvatske i 10-tak zemalja svijeta", napomenuli su organizatori.

Bogat program i besplatan ulaz 

Osim brojnih STEM radionica za djecu svih uzrasta, Agro Arca 2022 bit će obogaćena i brojnim popratnim sadržajima na vanjskom prostoru sajma poput Drone Academy prezentacije Fakulteta organizacije i informatike te izlaganja vozila Oldtimer klubova.

Prvi i drugi dan sajma održat će se i Inovacijski forum: Mladi u poljoprivredi u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu.

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Podršku sajmu daju i pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Državni zavod za intelektualno vlasništvo.


Tagovi

Agro Arca Sajam Izlagači Prijave


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo