Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam pršuta
  • 24.02.2014. 13:15

Deveti nacionalni sajam pršuta - Sinj 2014.

Čitava pršutarska industrija i ove godine će se u mjesecu travnju okupiti na 9. nacionalnom sajmu pršuta i suhomesnatih proizvoda "Sinj 2014"

  • 611
  • 55
  • 0

Ovogodišnji nacionalni sajam pršuta i suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem već tradicionalno, devetu godinu zaredom, održava se u mjesecu travnju u alkarskom gradu Sinju. Sinjski hotel Alkar, 12. i 13. travnja 2014. godine rezerviran je upravo za ovaj sajam, na kojem će se predstaviti brojni proizvođači pršuta i suhomesnatih proizvoda, ali i sira i maslinovog ulja, koji se izvrsno sljubljuju u najrazličitijim kombinacijama.

Manifestacija je to koja okuplja sve čimbenike pršutarske industrije, od uzgajivača svinja, proizvođača i distributera pršuta i suhomesnatih proizvoda, pa sve do Vladinih i strukovnih institucija, distributera i proizvođača opreme za mesnu industriju.

Proizvođači će imali priliku izložiti svoje proizvode na štandovima, na kojima će posjetitelji moći razgledati, kušati i kupiti njihove proizvode. U sklopu sajma, kao i dosadašnjih godina, održat će se ocjenjivanje kvalitete pršuta, za čiju potrebu je oformljena komisija sastavljena od renomiranih stručnjaka.

Na sajmu će sudjelovali vodeći proizvođači pršuta i suhomesnatih proizvoda s područja RH, proizvođači slavonske šunke, regionalne mesne industrije, predstavnici udruga proizvođača, individualni proizvođači, vodeći proizvođači istarskog pršuta, kao i dalmatinskog pršuta, gosti iz BiH, predstavnici Udruga uzgajivača svinja, regionalna obiteljska gospodarstva koja se bave uzgojem svinja i proizvodnjom tzv. domaćeg pršuta, predstavnici vodećih trgovačkih lanaca, hotelijera i ugostitelja.

I ove godine ovu hvale vrijednu gospodarsku priredbu organizira Poduzetnički centar Sinj, na čelu sa direktoricom Anom Barać. Organizatori su uvjereni kako će proizvođači autohtonih proizvoda, posebice pršuta i sira, u dalmatinskom priobalju imati višestruku korist od ovogodišnje tradicionalne gospodarske manifestacije.


Tagovi

Sajam pršuta Sinj Mesna industrija Suhomesnati proizvodi Kobasica Kulen Kulenova seka Ana Barać


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.