Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna konferencija
  • 03.03.2016. 19:20

Davor Romić i 140 OPG-a na Slavoniki!

Slavonika će okupiti sve generacije hrvatske poljoprivrede.

  • 1.699
  • 247
  • 0

Još je samo 14 dana do 1. Poljoprivredne konferencije Slavonika koja će se održati pod motom Inspirirajmo poljoprivredu! Sudionike će ugostiti osječki Poljoprivredni fakultet 17. ožujka, a konferenciju će otvoriti ministar poljoprivrede prof.dr.sc. Davor Romić.

Na Slavoniki će, između ostaloga, biti riječi o suradnji EU s poljoprivrednicima, poticajima razvojnih banaka, primjerima dobre prakse iz EU-a, ali i izazovima hrvatske poljoprivrede, proizvodnji ječma i mogućnostima OPG-ova kao i njihovoj budućnosti u Hrvatskoj. Razgovarat će se i o poljoprivrednim usjevima te ulozi gnojiva u održivoj proizvodnji i stočarstvu. Navedene teme na okruglim stolovima okupit će vodeće stručnjake na tom području.

Institucionalni partner konferencije je Europska banka za obnovu i razvoj, a Slavonika se organizira uz partnersku potporu Agronomskog i Poljoprivrednog fakulteta te Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

Dolazak na konferenciju potvrdilo je 140 OPG-ova iz gotovo svih hrvatskih županija. Slavoniki će, također, nazočiti i 50 studenata Agronomskog fakulteta, isto toliko s osječkog Poljoprivrednog fakulteta, a posebni gosti su učenici dviju srednjih poljoprivrednih škola iz Osijeka i Vinkovaca. Tako će na jednom mjestu biti prisutne sve generacije, od onih koji predstavljaju budućnost do onih koji su stvorili nove smjernice hrvatske poljoprivrede.

Organizator konferencije je udruga Zemlja i ljudi.


Tagovi

Slavonika Konferencija Poljoprivredni fakultet Osijek Agronomski fakultet Zagreb Poljoprivreda Poljoprivrednici Generacija Teme Davor Romić Ministar


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]