Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 18.04.2014. 10:00

Dani travnjaka 2014. u Koprivnici

Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije, najznačajnija su sajamska manifestacija te županije posvećana poljoprivredi

  • 340
  • 29
  • 0

Najznačajnija sajamska manifestacija posvećena poljoprivrednoj proizvodnji u Koprivničko-križevačkoj županiji, Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije, održat će se 17. i 18. svibnja 2014. godine, na već tradicionalnoj lokaciji na prostoru koprivničkog sajmišta u Koprivnici.

Manifestaciju karakterizira bogat kulturno-umjetnički program, kao i brojni zanimljivi sadržaji poput predstavljanja najuzornije seoske žene, natjecanja u ručnoj košnji, konjičkog turnira te brojne druge zanimljivosti. U okviru manifestacije bit će nagrađeni najbolji proizvođači kravljeg i kozjeg mlijeka te mesa.

Posjetiteljima je osobito atraktivno natjecanje u ručnoj košnji, koje će se i ove godine održati u sklopu ove poljoprivredne manifestacije. Od ukupno 20 natjecatelja, prošle su godine prvo mjesto podijelila dva kosca, Dragutin Grobenski iz Jagnjedovca i Petar Ritoša iz Hlebina, drugo je mjesto pripalo Josipu Sambolu iz Koprivnice, dok je treće mjesto osvojio Zdravko Krnjak iz Jagnjedovca.

Već tradicionalno i ove će se godine održati kup mladih uzgajivača - Bambino kup, u okviru kojeg će mladi uzgajivači predstaviti svoje vještine u vođenju teladi. Tijekom oba dana sajma održavat će se konjički turnir u preponskom jahanju - Croatia Cup.

Na sajmu će se i ove godine predstaviti izlagači poljoprivredne mehanizacije, sjemenske robe, zaštitnih sredstava, opreme i alata za poljoprivredu, autohtonih i tradicionalnih proizvoda od sira, meda, vina, prerađevina voća i povrća te izvornih suvenira i rukotvorina.


Tagovi

Dani travnjaka Koprivnica Bambino kup Poljomehanizacija Vino Med Rakija Sir Croatia Cup Dragutin Grobenski Petak Ritoša Josip Sambol Zdravko Krnjak


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Haj došlo vrijeme... za zaštitu ječma od korova!