Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Otvorena vrata
  • 10.03.2023. 14:15
  • Osječko-baranjska, Osijek

Dani su otvorenih vrata u Novocommercu - evo što vas čeka

Provjerili smo što je na Danima otvorenih vrata pripremila ekipa tvrtke Novocommerce International. Posjetite ih 10. i 11. ožujka.

Foto: Martina Pavlović
  • 2.449
  • 252
  • 1

Već tradicionalno u ovom mjesecu tvrtka Novocommerce International d.o.o održava Dane otvorenih vrata, a ove godine možete ih posjetiti 10. i 11. ožujka. Na licu mjesta doznali smo što vas sve ondje čeka.

"Na ovaj dan svu pažnju posvećujemo našim partnerima s obzirom na to da je ovo doba godine koje predstavlja početak proljetnih radova u polju", kazao nam je Robert Poretti marketing menadžer ove tvrtke.

Izložili su niz novih Kuhn i Bednar priključaka te John Deere traktore i kombajne kako nove tako i one rabljene za koje nude vrlo atraktivne mogućnosti financiranja. Također, mogu se vidjeti i ostali brendovi koje zastupaju poput Geringhoff, Fligl, Pichon i Zurn.

"Ovdje smo da ponudimo sva rješenja koja će im biti potrebna tijekom godine, počevši od strojeva za pripremu tla, sijačica, prskalica, balirki, kombajna", ističe Poretti.

Kombajn S770 i 8R serija traktora plijene pažnju

Pažnju nam je privukao John Deere kombajn S770 koji, doznajemo od našeg sugovornika, ima iznimne performanse, kvalitetu i lom zrna manji od jedan posto. Opremljen je sustavom izvršavanja rotorom te posjeduje veliki kapacitet propusnosti. Odlikuje ga i velika čistoća zrna u spremniku. "Naši partneri prepoznali su kvalitetu John Deere kombajna, a ovaj izloženi je i prodan", otkriva nam Poretti.

John Deere kombajn S770 je prodan

Na tronu se našao i John Deere traktor 8R 410 koji je najsnažniji model te serije. Naime, on s dodatnom IPM snagom daje i do 458 KS u radu. Odlikuje ga i kvalitetan rad s robusnim priključcima u polju zbog velike snage i izdržljivosti. "I on je prodan, a njegovu kvalitetu prepoznali su najveći poljoprivrednici u Hrvatskoj", dodaje Poretti.

Posebno je istaknuo i priključke Bednar, poznatog češkog premium proizvođača. "To su njihovi sjetvospremači Swifteri koju se postavili kao lideri u predsjetvenoj pripremi tla", pojasnio je.

Koje pogodnosti vas čekaju?

Osim velikog izbora strojeva posjetiteljima su na raspolaganju specijalisti za proizvode koji mogu odgovoriti na sva pitanja. "Oni koji sklope ugovor za kupnju kombajna na Danima otvorenih vrata na dar dobivaju Z-track kosilicu koja je ujedno i najveća kosilica u toj seriji", ističe Poretti.

Specijalisti za proizvode stoje vam na raspolaganju

Što se tiče dodatnih pogodnosti tu je i mogućnost financiranja putem John Deere-a uz fiksnu kamatnu stopu od 1,99 posto ako se ugovori kupnja 5M, 6M 150+KS traktora i kombajna uz FarmSight Premium paket.

U njihovoj trgovini rezervnih dijelova čeka vas 20% popusta na svu odjeću i igračke te 15% na sve original John Deere filtere. Ova je ekipa organizirala i prigodnu nagradnu igru. Sve navedeno kao i promotivne cijene koje vas čekaju svakako su razlog zašto ih vrijedi posjetiti na Danima otvorenih vrata

Nema kašnjenja u isporukama

Razgovarali smo i s generalnim menadžerom Gabrielom Petrisorom koji je na čelu ove tvrtke od svibnja 2022. "Prošle je godine bilo globalno vrlo izazovno, ali su nam naši partneri ostali vjerni te je godina završila uspješno za Novocommerce", istaknuo je.

Robert Poretti i Gabriel Petrisor

Iako na domaćoj poljoprivrednoj sceni prevladavaju stariji poljoprivredni strojevi direktor ove tvrtke nam kaže da se kod njih podjednako traže novi i rabljeni.

U Hrvatskoj su, kaže, najtraženiji modeli 6M i 6R traktora namijenjeni malim i srednjim farmerima. Za one veće, tu su svakako 7R te 8R traktori i kombajni.

Osvrnuo se i prošlogodišnje probleme kada su u pitanju isporuke strojeva, ali kaže da je kod njih sve bilo po kontrolom te da se ove godine situacija popravlja. "Imamo strojeve na stanju i one koji se mogu isporučiti unutar par mjeseci", dodao je zaključivši da ako se usporede s auto industrijom oni puno bolje stoje.


Fotoprilog


Tagovi

Dani otvorenih vrata Novocommerce International Robert Poretti Gabriel Petrisor


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]