Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 08.03.2015. 11:30

Dani masline u Zadru

Manifestacija Dani masline održava se u sklopu Županijskih dana 17. i 18. travnja 2015. u Zadru.

Foto: Filip Brala, Zadarski list
  • 289
  • 22
  • 0

Udruga prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije i ove godine organizira 17. manifestaciju Dani masline 2015. Manifestacija se održava u sklopu Županijskih dana 2015. 17. i 18. travnja u Zadru.

Osim edukativnog i natjecateljskog, manifestacija ima i humanitarni karakter. Svaku godinu organizira se humanitarna akcija kojom se podržava neka od lokalnih udruga za djecu, dok se maslinova ulja sakupljena od natjecatelja doniraju potrebitim ustanovama u gradu Zadru.

Kao i za prošlu manifestaciju, i ove godine će članovi Udruge prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije uzorkovati ulje direktno kod proizvođača. Za sudjelovanje na manifestaciji potrebno je uzorkovati ukupno 1L ulja u ambalažu osiguranu od organizatora. Cijena kotizacije je 200,00 kn što uključuje kemijsku analizu, senzorsku analizu,izradu senzorskog profila u obliku paukove mreže i svečanu večeru za jednu osobu.

Kemijsku analizu (Pb, Smk, K-brojeve) raditi će i ove godine akreditirani laboratorij Zavoda za javno zdravstvo a senzorsku analizu Profesionalni panel Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

Foto: Filip Brala, Zadarski list


Tagovi

Dani masline Zadar Udruga prehrambenih tehnologa Biotehnologa i nutricionista Zadar


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]