Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 24.04.2014. 09:00

Cvjetno proljeće 2014. u Rijeci

Cvjetno proljeće u Rijeku će i ove godine privući brojne ljubitelje cvijeća

  • 807
  • 70
  • 0

Riječki sajam cvijeća i uređenja Cvjetno proljeće ove godine će se održati od 13. do 18. svibnja 2014. godine na pješačkom mostu preko Rječine. U svom osmom izdanju, sajam će i ove godine okupiti brojne proizvođače cvijeća, ukrasnog, aromatičnog i začinskog bilja. Posjetitelji će na sajmu pronaći i raznovrsne dekoracije za vrt i dom, unikatne dekorativne i uporabne predmete od prirodnih materijala te prigodnu literaturu.

Sajam Cvjetno proljeće i jesenska Florijana čine cjelovit projekt koji se u Rijeci provodi tijekom cijele godine. Edukativnim radionicama, tečajevima cvjetnog dizajna, predavanjima i izložbama potiče se navika hortikulturnog uređenja kao stila života. Obogaćivanje zelenih površina i održavanje gredica, balkona, vrtova i okućnica čini grad atraktivnijim i ostavlja ugodan dojam na posjetitelje i goste Rijeke.

Jedna od prednosti ovih manifestacija je što se na njima predstavljaju proizvođači s vlastitim proizvodima, sadnicama cvijeća i dekorativnog bilja uzgajanih diljem Hrvatske. Proizvođači cvijeća prilikom prodaje prenijeti će kupcima svoje znanje o uzgoju cvijeća, uvjetima i terminima presađivanja, prihrani, njezi i drugim specifičnostima.


Tagovi

Sajam cvijeća Rijeka Cvjetno proljeće Florijana Ukrasno bilje Začinsko bilje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P