Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 22.08.2013.

Claas i Agron tradicionalno na Bjelovarskom sajmu

Upoznajte nova tehnološka dostignuća i ponudu za 2014.-tu godinu

  • 450
  • 51
  • 0

Dolaskom jeseni započinju pripreme za razne manifestacije i događanja, a jedan od najvažnijih je svakako i Međunarodni bjelovarski poljoprivredni sajam na sajamskom prostoru Gudovac.

Jesenski sajam je idealna prilika da se na jednom mjestu upoznaju nova tehnološka rješenja i ponuda vodećih proizvođača poljoprivredne mehanizacije. Današnja vrlo teška situacija u poljoprivrednoj proizvodnji prisiljava poljoprivrednike da investiraju vrlo promišljeno i razborito u strojeve, koji će im značajno smanjiti troškove proizvodnje, koji svojom kvalitetom jamče besprijekoran i pouzdan rad, te koji unatoč vrhunskoj kvaliteti imaju i prihvatljivu nabavnu cijenu. Takvu kvalitetu i pouzdanost mnogi su poljoprivrednici, poljoprivredna poduzeća i zadruge prepoznale u ponudi tvrtke Agron koja već tradicionalno sudjeluje na poljoprivrednom sajmu u Gudovcu.

To je izuzetna prigoda da se na jednom mjestu poljoprivrednici upoznaju sa najnovijim tehnologijama i dostignućima vrhunskih proizvođača strojeva, a za trgovce da predstave novu ponudu svog asortimana i time pridonesu modernizaciji i razvoju hrvatskog agrara. Kao ovlašteni zastupnik marke Claas za Slavoniju i Baranju tvrtka Agron će na jesenskom sajmu predstaviti kvalitetne traktore, kombajne, silažne kombajne, preše i strojeve za zelenu liniju marke Claas. Uz traktore i kombajne svi posjetitelji moći će se upoznati i sa vrhunskim strojevima za reduciranu i konzervirajuću obradu tla marke Horsch, prvoklasnim strojevima za preciznu raspodjelu mineralnih gnojiva marke Rauch, preciznim prskalicama za mala, srednja i velika gospodarstva marke Berthoud, vrhunskim samohodnim kompaktnim i zglobnim teleskopskim utovarivačima marke Weidemann, strojevima za obradu tla marke Strom i EuroTechnics Agri, kao i sa opremom za podna skladišta marke Alex.

Tvrtka Agron pored vrhunske mehanizacije koju nudi s ciljem da se smanje troškovi poljoprivredne proizvodnje, prepoznala je i potrebu jedne od najnovijih tehnoloških mjera koja predstavlja potpuno novu filozofiju u biljnoj proizvodnji i ishrani bilja, te nudi rješenje za mnoge probleme vezane uz poljoprivrednu proizvodnju kao što su vremenski uvjeti, prinosi i kvaliteta plodova,s kojima se naši poljoprivrednici susreću zadnjih godina kroz preparat za cijepljenje tla - Phylazonit.

Zahvaljujući osobnoj brizi za svakog kupca, slušajući njihove potrebe te visokom učinku prvoklasne ovlaštene servisne službe za sve navedene marke tvrtka Agron postala je pouzdani partner svakom poljoprivredniku.

Educirani djelatnici tvrtke Agron pomoći će Vam pri odabiru odgovarajuće opreme za Vaše gospodarstvo, obaviti stručni servis postojećih strojeva, opskrbiti Vas s originalnim rezervnim dijelovima i pružiti stručnu pomoć pri sakupljanju dokumentacije za natječaje i potpore iz fondova Europske unije.

Posjetite 21. Jesenski bjelovarski sajam i potražite izložbeni prostor marke Claas i štand tvrtke Agron na starom mjestu, odmah iza paviljona 8 i isprobajte vrhunske strojeve na licu mjesta, pogledajte novitete iz ukupnog proizvodnog programa te ugovorite kupovinu novog stroja uz prigodan sajamski popust.

Agron d.o.o.
Kralja Tomislava 1g
31222 Bizovac
Tel/fax: 031/673-242
Prodaja strojeva: prodaja@agron.hr
Laslo Bečkei - 091 464 22 66 - laslo.beckei@agron.hr
Atila Albert - 091 464 22 71 - atila.albert@agron.hr
Servis i rezervni dijelovi: servis@agron.hr
Oskar Romer - 091 464 22 70 - oskar.romer@agron.hr
Dnevne novosti i uvijek nove informacije vezane uz vrhunske strojeve marke Claas pogledajte i na facebook stranici: http://www.facebook.com/AgronDoo ili na www.agron.claas-partner.at Kompletnu ponudu tvrtke Agron d.o.o. pogledajte na www.agron.hr


Tagovi

Claas Agron Bjelovarski sajam Strojevi Zelena linija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]