Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 15.01.2020. 10:30

Budite dio 23. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma - prijave u tijeku!

Iskoristite priliku za prezentaciju svojih usluga i proizvoda, direktnu prodaju svojih proizvoda te uspostavljanje novih poslovnih kontakata!

Foto: Vedran Stapić
  • 1.768
  • 113
  • 0

Bjelovarski sajam poziva da posjetite Sajamski prostor Gudovac te sudjelujete na najvećim sajamskim manifestacijama poljoprivrednog karaktera u Republici Hrvatskoj. 

Prijavite se na 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam i 5. Drvni svijet - prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije, koji će se održati 27.-29.03.2020. godine.

"Iskoristite priliku za prezentaciju svojih usluga i proizvoda, direktnu prodaju svojih proizvoda te uspostavljanje novih poslovnih kontakata između desetaka tisuća posjetitelja iz Hrvatske i okolnih zemalja koji posjećuju ove sajamske manifestacije", navode iz tvrtke. 

Pravo vrijeme za pripremu za proljetne radove

Kako otkrivaju, na 70.000 m2 otvorenog izložbenog prostora, 2.000 m2 pod nadstrešnicom te 6.000 m2 zatvorenog izložbenog prostora bit će velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije te opreme i strojeva za šumarstvo i obradu drveta. Novost je i široka ugostiteljska ponuda. Osim toga, posjetiteljima će se prezentirati ogroman izbor sjemenske robe, zaštitnih sredstava i umjetnih gnojiva za proljetnu sjetvu te veliki izbor sadnica, cvijeća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova.

Krajnji rok za prijavu sudjelovanja na Proljetnom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, stoga požurite!

Na sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a cjelokupni program će "začiniti" brojna stručna predavanja i okrugli stolovi, te prezentacije rada raznih strojeva i alata.

Svake godine na Proljetnom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, dok se posjetitelji mjere u desecima tisuća.

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Krajnji rok za prijavu sudjelovanja na Proljetnom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, a sve detaljne informacije možete dobiti u Odjelu prodaje Bjelovarskog sajma (tel.:+385 43 238 846+385 43 238 852, fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hrkovacic@bj-sajam.hr ili na web stranici Bjelovarskog sajma).

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima. Prijavu i narudžbenicu dodatne opreme možete preuzeti u dokumentima ispod teksta!

Vidimo se na Sajamskom prostoru Gudovac od 27. do 29. ožujka!


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam Izlaganje Prijava 23. proljetni sajam


Autorica

Marija Ribić

Više [+]

Ekonomistica specijalizirana za promotivne aktivnosti. Dio je prodajnog/postprodajnog tima Agrokluba


Partner