Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beoplantfair 2018
  • 30.03.2018. 16:30

Beoplantfair 2018 - vrt u srcu grada

Međunarodni sajam hortikulture, uz još dvije izložbe, održat će se u Beogradu. Ovu najšareniju manifestaciju Beogradskog sajma obogaćuju dvije velike tematske izložbe:  Izložba ljekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode i  Izložba vrtnih i parkovnih strojeva Motoplantexpo.

Foto: Beogradski sajam
  • 254
  • 25
  • 0

Vrt u srcu grada je sinonim za Međunarodni sajam hortikulture - Beoplantfair. Ovu najšareniju manifestaciju Beogradskog sajma u susjednoj Srbiji obogaćuju dvije velike tematske izložbe:  Izložba ljekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode i  Izložba vrtnih i parkovnih strojeva Motoplantexpo.

Izlagači zastupljuju sve segmente hortikulture - uzgoj cvijeća i cvjetnog materijala, proizvodnju sadnica i sjemenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, uzgoj ljekovitog bilja, uzgoj i održavanje zelenih površina, pejzažnu arhitekturu.

Očekuje se više od 100 izlagača, na gotovo 3.000 m2  zatvorenog prostora i 900 motvorenog prostora, kao i 4.000 posjetitelja. 

Manifestacija će se održati od 3. do 7. travnja u Halama 2 i 1A.


Tagovi

Beoplantfair Darovi prirode Motoplantexpo Hortikultura Beogradski sajam


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]